„Nereikia tikėtis, kad astrologas ims ir išspręs visas problemas. Būna sukaupti karmos darbai, už kuriuos reikia mokėti. Bet astrologinės žinios padeda sušvelninti pasekmes“, - tikina beveik trijų dešimtmečių patirtį sukaupusi P. Kelertienė.

Skeptikų balsai ne kartą pasiekė Palmiros ausis, tačiau moteris neskuba jiems prieštarauti. Ji įsitikinusi, kad kiekvienas laisvas tikėti ir elgtis taip, kaip nori. Tačiau protingas žmogus į patarimus rankos nenumos. Juk pasisaugoti nieko nekainuoja, o nauda gali būti didžiulė.

Net toks iš pirmo žvilgsnio nereikšmingas dalykas, kaip Naujųjų sutiktuvės, yra svarbios, nes tai – ritualo, įtakojančio mūsų ateitį dalis, rašoma spaudos pranešime.

„Sausio 1-ąją šiemet geriausia sutikti ramioje jaukioje šeimyniškoje aplinkoje. Gausios kompanijos nerekomenduojamos. Taip pat nerekomenduojami ir viršutiniai namo aukštai, terasos, kalnų viršūnės. Jei, kaip paprastai mėgstama, užsiropšite ant namo stogo arba kopsite į kalno viršūnę, tai gali reikšti, kad visus metus teks kovoti, siekiant tikslų, - sėdėdama prieš laidos „Gyvenimas“ kameras tikino P. Kelertienė. - Geriausiai Naujuosius sutikti kuo arčiau žemės - pirmame aukšte, gal net rūsyje. Palankus sutikimas ant jūros ar okeano kranto. Bet svarbiausia sąlyga – švęsti turite su artimaisiais. Nelaužykite tradicijų: jei kasmet gaminate kokį patiekalą, būtinai tai padarykite ir šiemet. Neeksperimentuokite, 2020-uosius sutikite taip, kaip jums įprasta.“

Ateinančių metų sutiktuvėms labiausiai tinka balta, sidabrinė ir mėlyna spalvos. Moterims ypatingai patartina puoštis perlais – kuo jų daugiau, tuo geriau.

Vis dėlto, iškart po vidurnakčio nereikia skubėti siųsti sveikinimo ir linkėjimų artimiesiems. Tam šįkart geriausiai tiks kitas laikas. Kada? Sužinosite jau šį trečiadienio vakarą, 21 val. „Lietuvos ryto“ televizijos laidoje „Gyvenimas“, kur garsiausia šalies astrologė, be praktinių patarimų, pateiks 2020 metų prognozes Lietuvai ir kiekvienam iš mūsų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)