„Mes dar su Vytautu Kernagiu vedėme tokį renginį, kuriame diskutavome, kokią nepatogiausią dovaną galima padovanoti. Tarp jų buvo šešių metrų ilgio meškerė ir daug kitokių dalykų. Tai ir įkvėpė šįmet padovanoti ką nors nepatogaus. Kaip sakoma, kokie nuopelnai, tokie ir svogūnai“, – juokavo A. Valinskas ir parodė, kaip šįmet atrodys statulėlės.

Išties tai vadinti statulėle yra kiek per menka. Šįmet „Auksiniuose svogūnuose“ bus įteikiami didžiuliai aukso spalvos svogūnai su ryškiaspalvėmis plunksnomis. „Šitą svogūną per gimtadienį gavau dovanų, o plunksnas ryte įkišau pats, todėl galiu sakyti, kad dizaino autorius stovi prieš jus“, – šypsojosi pramogų pasaulio vilkas.

Pristatydamas statulėlę Arūnas priminė, kad šįmet, kaip ir visuomet, bus paskelbta dešimt nominacijų.
„Šiemet kaip niekad yra sunku išsirinkti, dar vakarykščiai įvykiai įkvėpė naujai nominacijai, – kalbėjo A. Valinskas. – Vis dėlto nominacijų skaičiaus nekeisime – jų bus dešimt.“

Tradiciniai apdovanojimai šįmet vyks Vilniuje. Tradiciškai, juose netruks humoro, ironijos ir daugelio kitų tik "Auskiniams svogūnams" būdingų akcentų. Apdovanojimų ceremonija bus transliuojama tiesiogiai, tad žiūrovai gali jau pradėti ruoštis neįtikėtinam vakarui, kuris nuneš į Rio De Žaneirą.
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)