Kas taps realybės šou nugalėtoju tiesioginės transliacijos metu sprendė tik televizijos žiūrovai. Didžiajame finale kovėsi net trys stipriausi projekto dalyviai – skaistuolė Dovilė, fizike Valda ir apie savo netradicinę seksualinę orientaciją prabilęs Silvestras. Jau nuo pat pirmųjų tiesioginio eterio minučių užvirė nuožmi kova, kuri sulaukė didelio žiūrovų balsų skaičiaus.

Susumavus telefonu ir internetu balsavusių žiūrovų balsus paaiškėjo, kad paskutinėje muzikinėje kovoje geriausiai pasirodė ir šou nugalėtoju tapo Silvestras. Jis sulaukė net 8 681 palaikymo balsų, už antroje vietoje likusią Dovilę balsavo šiek tiek daugiau nei 6 tūkstančiai gerbėjų, o trečiąją vietą užėmusi Valda gavo 5 238 balsus.

„Nežinau nuo ko pradėti... Iš tikrųjų, šitas palaikymas, kurį gavau iš žmonių jautėsi labai stipriai. Tik jų dėka buvau vedamas link čia, kur dabar esu. Negaliu patikėti, kad mane tiek palaiko žmonių“, - tiesioginės transliacijos metu sakė Silvestras. Tiesa, vaikinas itin jaudinosi prieš išlikimo kovą, mat – ant karštosios kėdės jis sėdėjo pirmą kartą.

„Dabar klausant Silvestro, betrūksta tik orkestro“, - po vaikino pasirodymo sakė visą laiką su projekto dalyviais bendravęs ir jiems dainas padėjęs išsirinkti muzikos kompozitorius Deivydas Zvonkus.

Silvestras žiūrovų širdis pavergė savo nuoširdumu ir atviru bendravimu. Jis nerezgė intrigų ir neapkalbinėjo kitų dalyvių. Namo nugalėtojas šiandien grįš su 10 tūkstančių eurų.

Antroje vietoje likusi Dovilė džiaugėsi ne ką mažiau įspūdinga dovana – savaitės poilsiu dviem 5 žvaigždučių viešbutyje Turkijoje. „Buvo čia ir šilto, ir šalto, ir juodo, ir balto. Bet galiausiai viskas yra gerai, perlipau per save, gavau ir kritikos, ir pagyrų. Jau ketvirtas kartas ant kėdės ir gal tai ženklas, kad mano vieta muzikoje“, - sakė ketvirtą kartą ant karštosios kėdės sėdėjusi mergina.

„Pasisemkite iš Dovilės vieno – kovotojos nusiteikimo. Tu kaip amazonė. Tu kiekvieną vakarą eini laimėti, tai stebina. Tai tavo pats geriausias pasirodymas“, - apie Dovilę kalbėjo vienas iš šou vedėjų ir projekto dalyvių mokytojas Vaidas Baumila.

Realybės šou finale savo dainas atliko ne tik trys finalininkai, bet ir kiti šou dalyviai, o tiesioginio eterio metu jų pasirodymus komentavo šou mokytojai – Deivydas Zvonkus, Vaidas Baumila ir Povilas Meškėla. Išlikimo kovoje realybės šou dalyviai atliko ir bendrą dainą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)