Finalistų ketvertukas – Marijaus Mikutavičiaus mokinė Anžela Adamovič, Sauliaus Prūsaičio auklėtinė Ieva Ščerbinskaitė ir net du Rūtos Ščiogolevaitės mokiniai Žygimantas Gečas ir Audrius Petrauskas scenoje atliko po dvi dainas – vieną parinktą teisėjo, o kitą – dažniausiai žiūrovų siūlytą.

„Be konkursinių dainų, sekmadienį dalyviai turėjo ir neįprastą dovaną žiūrovams – net dvi dainas, kurias kartu atliko visi keturi dalyviai. Taip pat į šį, paskutinį prieš superfinalą šou atvyko praėjusių metų finalistai su nauja programa“, – apie staigmenas žiūrovams prasitarė „X Faktoriaus“ režisierius ir prodiuseris Mindaugas Meškauskas.

Pasak „X Faktoriaus“ režisieriaus, ši, jau devintoji, tiesioginė transliacija buvo neįprasta tuo, jog žiūrovai tapo vieninteliais sprendėjais. „Šis sekmadienis ypatingas – teisėjai nebelemė nieko. Jie vis dar turėjo galimybę vertinti ir diskutuoti apie dalyvių pasirodymus, tačiau sustabdžius balsavimą jau nebuvo skelbiami du mažiausiai taškų surinkę dalyviai ir iš jų teisėjai nebesirinko“, – naujoves pristato M. Meškauskas.


Laidos filmavimo akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (992)