Prasidėjus finalinei kovai scenoje pasirodė seksualiosios KAIA ir Paulina. Merginos atliko Beyonce dainą „Run the World (Girls)“. Dar prieš kovą merginos pasakojo, kad po šou, nepaisant to, laimės ar ne, išsiskirs.

„Mums pasisekė, jog esam tokios skirtingos. Apimame plačią amžiaus kategoriją, be to, kiek teko girdėti, mus palaiko ne tik dėl muzikinių sprendimų, bet ir dėl asmeninių savybių, todėl labai smagu, kad surandame visiškai savo auditoriją",– apie finalinius pasirodymus su Paulina intriguoja KAIA.
Monika Marija Paulauskaitė

Tačiau Džordanai Butkutei po merginų pasirodymo pasiteiravus, kaip jos įsivaizduoja savo ateitį, nes kartu vis tiek nedainuos amžinai, jos kiek sutriko. „Duše po vieną, o kaip bus toliau, dar pamatysime“.

KAIA ir Paulina

Paskutinysis iš visų finalininkų pasirodė Gražvydas, kuris likus kelioms valandoms iki pasirodymo, prisipažino, jog yra biseksualus.

„Noriu atsiprašyti žmonių, už tai, kad melavau, koks esu iš tikrųjų. Aš tiesiog labai bijojau. Bijojau žmonių reakcijos gatvėse, juk gyvename Lietuvoje, kur žmonės dar nėra visiškai atviri kitokiems, nei jie patys.

Aš tiesiog viliuosi, kad mane priims tokį, koks esu, nes pagaliau galiu kalbėti atvirai ir nuoširdžiai, būti, kaip tikras asmuo, o ne iliuzija, kurią bandžiau sukurti. Noriu paraginti visus bijančius ir dvejojančius - atsiskleiskite, jei aš galiu tai padaryti prieš visą Lietuvą, galite ir jūs",- sako Gražvydas.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (315)