Pirmoji viešai ir garsiai tokį iššūkį draugėms metė dainininkė, „Žvaigždžių dešimtuko“ vedėja Oksana Pikul-Jasaitienė. Ji socialiniame tinkle „Facebook“ paviešino nuotrauką, kurioje – veidas be jokio grimo. Estafetę ji perdavė dainininkei Monikai Šedžiuvienei.

Šiandien jau daugybė gražuolių yra nusifotografavusios ir įkėlusios į socialinį tinklą natūralumu, gaivumu dvelkiančius rytinius telefonu darytus autoportretus – asmenukes, o kai kurios įžymybės to padaryti nepabijojo ir prieš ,,Žvaigždžių dešimtuko“ kameras.

Dainininkės Indrė Burlinskaitė, Oksana Pikul-Jasaitienė, Vita Jakutienė, Neringa Šiaudikytė, Liepa Mondeikaitė, Natalija Bunkė, Igrida Kazlauskaitė, Monika Šedžiuvienė, stilistė Asta Valentaitė, verslininkė Kristina Ivanova, laidų vedėja ir dainininkė Dileta Meškaitė ir kitos gražuolės pasirodys TV3 auditorijai tokios, kokias gamta sukūrė. Kuri be makiažo gražiausia, o kurios net neįmanoma pažinti?

Gražuolės neslėps, kad be grimo atrodo visai kitaip nei scenoje. „Čia ne Holivudas, nėra reikalo slapstytis, mes gan dažnai būname be grimo“, – didžiuojasi „Naujosios pupytės“.

„Aš nepasidažiusi jaučiuosi daug geriau nei su grimu. Vis dėlto scena ar filmavimai įpareigoja pasigražinti, pasiryškinti bruožus. Tiesa, kad turėčiau skaisčią odą, daugiausia dėmesio skiriu sveikai mitybai, geriu daug vandens“, – patarimus dalins K. Ivanova.

Štai O. Pikul-Jasaitienė nežada sustoti, pradėjusi natūralumo propagavimo bangą. Ji nesutriks, eteryje išgirdusi klausimą, ar augant natūralumo bangai, nesugalvos gražuolės atsisakyti ir krūtines didinančių implantų taip pat triukšmingai ir drąsiai, kaip juos kadaise įsidėjo. „Visko gali būti, norėjom – įsidėjom, norėsim – išsiimsim“, – nežinia, juokais ar rimtai žadės kvatodama Oksana.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (108)