Lengviau atsipūtusi Irūna neįtarė, kad tikroji nesėkmė jos dar laukia scenoje. Po pasirodymo, kuriame pora sudainavo Lietuvos estrados popuri, komisija pristigo žodžių. Šou, kuris balansavo ant vulgarumo ribos ir savo prasme buvo beviltiškai banalus, nesulaukė nei vienos pagyros. Ypač griežtos kritikos, pagaliau atsitokėjusi, komisija nepagailėjo.

M.Jampolskis, kaip jau tapo įprasta, kritiką atrėmė savimi pasitikinčiu tylėjimu ir į vedėjo klausimus atsakinėjo mažareikšmiais išsisukinėjimais.

Žiūrovus turėtų nustebinti ir N. Zvonkės bei Vitalijaus Cololo duetas. Krokodilą ir kūlverstuką vaidinusi ir animacinių filmukų daineles eksplotavusi pora, griebėsi ne tik rimtos, bet ir katalikų tabu laikomos temos – kunigo meilės moteriai. Dramatiška daina ir iki paskutinio lašo išsunkti abiejų herojų aktoriniai sugebėjimai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją