Dar savaitgalį internete pasklido vaizdo įrašas, kuriame Ruslanas Kirilkinas užfiksuotas miegantis. Vyras miegodamas lietė intymiausias kūno vietas.

Pirmadienio naktį pats R. Kirilkinas pasidalijo vaizdo įrašo stop kadru ir piktinosi jo paviešinimu.

„Ilgiau tylėti nebegaliu. Ryt bus sudėti visi taškai ant... Joks TV kanalas, projektas ar žmogus neturi teisės žeminti žmogaus orumo“, – rašė R. Kirilkinas.

Po vyro feisbuko įrašu netrukus pasipylė komentarai. Vieni teigė, kad R. Kirilkinas pats žinojo, kur eina, o kiti stojo atlikėjo pusėn ir teigė, kad tai tikras žmogaus orumo pažeminimas.

Ruslanas Kirilkinas

DELFI susisiekus su realybės šou „2 barai“ prodiuseriu Dominyku Kubiliumi, jis paaiškino, kad šis vaizdo įrašas eterio neišvydo. Tai – paprasčiausia vaizdo medžiagos vagystė.

„Realybės šou puslapyje yra pagrindinis langas ir šalutiniai langai, kuriuose galima matyti visas kameras. Tai žmogus, kuris turi daugiau nei šiek tiek supratimo apie kompiuterius ir tiesiogines transliacijas, tai, na kaip ir bet kokią, kad ir „Nasos“ sistemą galima nulaužti. Kadangi internetas yra tokia laisva erdvė, tai taip ir atsitinka.

Mes traktuojame, kad tai yra vagystė ir viskas. Mes patys netransliavom šitos medžiagos ir niekur jos nerodėm. Tai, kad kažkas ją „pasigavo“, įsirašė, „atsikirpo“ ir paleido feisbuke ar kažkur, tai šito nelabai sukontroliuosi, reiktų atskiro policijos padalinio“, – sakė šou prodiuseris.

Pasidomėjus, ar bus imtasi kokių nors veiksmų, D. Kubilius teigė, kad tiesiog stengiamasi pašalinti įrašą.

„Mes, kiek galime, šaliname iš puslapių, kurie yra mums prieinami, kurie yra susiję su „2 barais“. Tą mes tikrai darome ir šiuo atveju irgi darėme.

Čia tiesiog vagystė, kaip ir iš banko sąskaitų, ir kortelių vagia pinigus, tai čia lygiai tas pats. Tik tiek, kad tai yra vaizdo medžiaga. Už tai, ką transliuojame patys, mes atsakome ir tikrai to netransliavome ir nerodėme.

Mūsų žiniomis, yra ne vienas žmogus, kuris nuolat įrašinėja tiesiogines transliacijas iš kamerų ir vėliau gali išvis sumontuoti kitą dalyką negu kad mes rodome. Tai tas vyksta ir vyko anksčiau“, – sakė D. Kubilius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (215)