Projekto dalyviai ūkininkai Kęstutis, Ąžuolas, Paulius, Darius ir Edas pasakojo sulaukę daugybės laiškų. Pagal juos ir atsiųstas nuotraukas vyrai dairėsi galimų pretendenčių. Klausiami, kokiais kriterijais vadovaudamiesi rinkosi merginas, projekto dalyviai pabrėžė, jog bene svarbiausias momentas – merginų ir moterų raštingumas.

Epizodai, kai ūkininkai skaito pretendenčių laiškus, kurias pasikvies į didįjį pokylį, eteryje bus parodyti jau pirmojoje laidoje. Dalyviai išsirinks po penkias merginas, kurias pakvies į pasimatymą. Iš penkių liks trys, kurios ir keliaus į ūkininkų namus. S. Urbonavičius-Samas pažadėjo, jog būtent namuose ir prasidės labiausiai intriguojantys nuotykiai bei tęsis tol, kol galiausiai liks tik viena pretendentė.

„Sulaukėme labai įvairių nuotraukų. Buvo ir nuogų merginų, „seksbombų“, kai kurios tik vos prisidengusios“, – apie vyrų TV ieškančias moteris pasakojo S. Urbonavičius-Samas.

Pasiteiravus, kokio amžiaus merginos ir moterys siuntė laiškus bei nuotraukas, prodiuseris atskleidė, jog jauniausios – paauglės, o vyriausioji – 61-erių metų.

Dėmesio centre pristatymo metu atsidūrė šou vedėja Nijolė Pareigytė. Ji atskleidė sulaukusi gerbėjo laiško. Prieš kelias dienas jį perskaičiusi, dainininkė laišką įdėjo atgal į voką. Tik trečiadienį, apie gerbėjo parodytą dėmesį pasakodama žurnalistams ji laišką bandė ištraukti ir voke surado du loterijos bilietus.

„Laišką labai sunkiai suskaičiau dėl rašto. Jame rašoma, jog vyras galėtų dalyvauti realybės šou ir tai, kad ieško sau manekenės, – pasakojo ji ir pridūrė esanti dėkinga už loterijos bilietus ir parodytą dėmesį.

Tiesa, greta Nijolės tuo metu stovėjusi „aiškiaregė“, projekto „Ekstrasensų mūšis“ nugalėtoja Vanda Darjina nežadėjo nieko stulbinamo: „Jie tušti, nieko nebus. Nors gal kokius penkis litus juose ir surasi“.

Apie ateitį žmonėms pasakojanti moteris į pristatymą pakviesta ne šiaip sau. Ji „skaitė“ ūkininkų delnus ir kiekvienam iš jų pažadėjo gerą ir sotų gyvenimą. Nors V. Darjina vyrams kalbėjo apie įvairius verslus, mokslus, pelningus sandorius, nė vienam nepažadėjo tikros meilės istorijos projekto „Ūkininkas ieško žmonos“ metu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją