Merginos prisipažins, kad mėgsta ne tik pirkti naujus drabužius, bet ir kritikuoti konkurenčių aprangą. Agnė Jagelavičiūtė laidos vedėjo Leo pavadinta „šį tą išmanančia apie madą”, bus pakviesta pagrįsti savo kolegių įvertinimus. Pripažinusi, kad „Rožių keruose“ yra pati stilingiausia, Agnė labai pasitikės savimi ir be gailesčio į kairę ir į dešinę dalins merginoms pastabas. Vienintelė Inga Budrienė išdrįs duoti atkirtį Agnei.

„Aš Agnę dažnai matau su ta pačia suknele, negalėčiau sau to leisti“, – į devynetuką apkalbančios merginos pastabas atsakys Inga.

Kitos merginos, nelaukdamos Agnės ar dar kandesnės laidos ekspertų vyrų kritikos, pačios skubės pripažinti nemokančios rengtis. Nijolė Pareigytė atvirai pasisakys, kad kartais jai pritrūksta fantazijos, o Eglė Mickevičienė prisipažins, jog įdomiai rengtis ji stengiasi dėl nedidelės grupelės vyrų, tikėdamasi, kad jos pastangos bus įvertintos. Ar „Rožių kerų“ studijoje susirinkę vyrai pritars Eglės „išsišokimams“, TV3 žiūrovai sužinos jau šio antradienio vakarą.

Daug kritikos šį kartą sulauks dažniausiai kitus įpratusi kritikuoti dainininkė Rūta Ščiogolevaitė. Klius ne tik jos stiliui, bet ir amžiui. Gediminas Jaunius prasitars, kad sužinojęs, kiek Rūtai metų, vaikščiojo išsižiojęs dvi savaites. Tuo tarpu Egmontas Bžeskas pareikš, kad jis Rūtos su drabužiais net nepamena... Kodėl širdžių ėdikas ryžosi ištarti tokią frazę, „Rožių kerų“ žiūrovams paaiškės jau visai netrukus.

Na, o Džiugą Siaurusaitį įkvėps Nijolės Pareigytės poelgis – viename interviu ji pareiškė, kad krūtinę pasididino dėl to, kad jai tiktų nauja užsienyje pirkta suknelė.

„Kas būtų, jei aš nusipirkčiau XXL dydžio trumpikes, ir supratęs, kad jos man netinka, pasididinčiau savo ...“, – užduos retorinį klausimą komisijos narys.

O Rolandą Skaisgirį supykdys ne savo stilių puoselėjančios laidos dalyvės, o svečiai.

Intriguojanti „Rožių kerų“ laida ir karštos diskusijos apie stilių – antradienį, rugsėjo 22 dieną, 20.30 val. per TV3.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją