„Svarbiausia juk nuotaika! Nes kai yra nuotaika, kai užsikuria energija, kai pajunti kaifą, tada viskas ir pavyksta! Mes tada pajaučiam, kaip jiems faina. Tada ir mums faina! O šiandien laukia ypatinga laida“, – BTV televizijos laidoje „Muzikinė kaukė“ kalbėjo „Radiocentro“ laidų vedėja Livija Gradauskienė.

Tuo metu Donatas Blanka nustebino visus virsdamas visiems puikiai pažįstamu Andriumi Mamontovu: „Įvyko „Muzikinės kaukės“ stebuklas!“ – po pasirodymo kalbėjo Livija Gradauskienė.

Šį kartą Marijai Grabštaitei sunkiai sekėsi suvaldyti emocijas scenoje: „Šiandien aš verkiu“, – po Jazzu pasirodymo šluostydamasi ašaras sakė ji.

„Kai aš bandžiau įkūnyti Jazzu, kuri yra mano labai gera draugė, tai buvo vienas sunkiausių uždavinių ir aš labai jaudinausi“, – savo patirtimi dalinosi kino ir tetaro aktorė, komisijos narė Toma Vaškevičiūtė.

O atlikėjas Jeronimas Milius džiaugėsi Marijos pasirodymu: „Man atrodo labai svarbus dalykas tau pačiai šiandien atsitiko. Tu perlipai, supykai ant savęs. Nepaisant to, kad emocijos ėmė viršų tai yra labai svarbu, nes tikrai atsitinka taip visiems scenoje, kai atsiranda kažkokių asmeniškumų, prisiminimai ir emocijos paima viršų. Tikras profas visada, per negaliu, padaro iki galo viską!“

Dar viena staigmena tapo Norberto įkūnytas Samas Smithas: „Gerai, kad prisiminiau paskutinę minutę užsičiaupt, nes absoliučiai išsižiojusi visą pasirodymą buvau. Vienu žodžiu tai – tobula, absoliučiai tobula!“ – susižavėjimo neslėps Livija Gradauskienė. Jai pritars ir Toma Vaškevičiūtė sakydama: „Iš tikrųjų dėl tokių akimirkų verta gyventi ir verta gyventi scenoje!“

Dešimt dalyvių ir dešimt žadą atimančių pasirodymų jūsų laukia „Muzikinėje kaukėje“ jau šį šeštadienio vakarą, 19.30 val., tik per BTV.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją