NML kovos laimėtojas į Vilkaviškį po kovos grįžo antrą nakties, o aštuntą ryto jau sėdėjo pirmoje pamokoje. „Jam dalyvavimas NML paliko neišdildomą įspūdį visam gyvenimui“, - sako jo mokytoja, popchoro „Abėcėlė“ vadovė Danė Jukšaitytė.

Danė juokavo, kad auklėtiniui davė pylos už netinkamas kalbas su „Studija“. „Prie Luko priėjo „Studija“, pasveikino su pergale ir pasakė, kad gerai dainavo. O Lukas atsakė, kad jie irgi neblogai dainavo. Aš jam sakau, kad reikėjo taip atsakyti – „jums nėra lygių“, – pasakojo Luko mokytoja Danė.

Steponas Januška iš „Studijos“ savo pasirodymą NML vertina neblogai. „Išvykus bosistui, teko keisti programą ir samdytis kitą bosinės gitaros muzikantą. Todėl skambėjo kitos dainos“, - pasakojo Steponas.

„Studija“ Lukui negailėjo komplimentų, tačiau pastebėjo, kad rokas turi būti atliekamas gyvai. „Jei jis nori turėti ateitį, reikia burti muzikantų grupę, su fonograma toli nevažiuosi“, - sakė Steponas. Jis sakė nesikremtąs, kad palaimėjo kovą. „Laimi arba pralaimi tie, kurie balsavo, o ne tie, kurie grojo“, - pažymėjo „Studijos“ lyderis.

Kitą sekmadienį NML scenoje susikaus Vudis ir „Bags Band“. Kovoje „Va bank“ – merginos iš „69 danguje“.

Sekmadienio kovoje balsai pasiskirstė taip:

Lukas „Rokeris“ - „Studija“ „Spindulys“ 52: 62 Lukas „Gyveno sau vaikinas“ „Studija“ „Vaikystė“ 290 : 201 Lukas „Kai ateina meilė“ „Studija“ „Daina draugams“ 408 : 333 Lukas „Į kelionę“ „Studija“ „Laimės nuojauta“ 425 : 441 Lukas „Juodas traukinys“ „Studija“ „Jūra - mano meilė“ 1082:910

Kovoje „Va bank“ Lukas su daina „Formulė“ įveikė ir grupę „Pieno lazeriai“ atlikusius „Saturday night“ rezultatu 258:246

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją