Sutuoktiniai pergalės sieks aktorės Astos Baukutės komandoje, o prieš juos tradiciškai kovos radistai Jonas Nainys ir Rolandas Mackevičius bei kartu su jais žaidusi vestuvių organizatorė Laura Vagonė ir renginių vedėjas Tomas Tracevskis.

Nenuostabu, kad liežuvio nelaikanti A. Baukutė nepraleisdavo progos paprovokuoti Vilčinskų, laidydama įvairias užuominas apie jų šeiminį gyvenimą. „Tai kas galų gale jūsų šeimoje sako paskutinį žodį?“ – paklausė ji vienos iš rungčių metu, norėdama greičiau išpešti Arvydo ir Rūtos galutinį atsakymą. Pora kone vienbalsiai linktelėjo, kad tai namuose sprendimų priėmimas yra būtent A. Vilčinsko darbas.

Vėliau A. Baukutė ėjo dar toliau, stengdamasi prakalbinti Rūtą. „Kalbėk, kalbėk, na ir kas, kad laukiesi, nėštumas juk ne liga, kalbėti gi gali“, - staiga moteriai metė komandos kapitonė.

Tiesa, tokią repliką R. Gajauskaitė palydėjo tik ramiai šypsodama, tačiau nei ji, nei pats A. Vilčinskas nepuolė šių žodžių užginčyti. Jau anksčiau įvairiose TV laidose kalbėdami apie šeimos pagausėjimą abu yra minėję, kad „viskas bus taip, kaip Dievas duos“. Ar gali būti, kad Vilčinskų namuose iš tikrųjų netrukus krykštaus naujagimiai? Netikėtos naujienos, juokingiausi pasaulio vaizdeliai ir puiki nuotaika – tik humoro šou „Su cinkeliu“ trečiadieniais per LNK.