Lina Ananda LNK laidoje pasakojo, kad jos vestuvės nebuvo brangios, nes fantazijos moteriai netrūksta. Už maistą 31 žmogui ji su vyru sumokėjo 84 eurus. Tradicinius kaimiškus patiekalus gamino šeimininkė, o visą maistą jaunavedžiai pirko Lenkijoje. Šokoladinius tortus gamino moters pažįstama.

Moteris pasakojo, kad jų meilės šventė viso atsiėjo apie 1300 eurų, tačiau paskaičiavus, kiek lėšų padovanojo svečiai, jaunavedžiams viskas atsiėjo tik 120 eurų. Vestuves jie planavo patys ir didžiausią dėmesį skyrė tam, kad nebūtų laikomasi mados.

„Kiekviena jaunoji turi dėtis karūną, nes ji yra būsima žmona ir savo vyro karalienė. Jaunoji turi papasakoti tarsi savo meilės istoriją suknele, puokšte ir karūna.

Prieš dešimt metų, kai sutikau, vyrą, jis mane vadino savo gražiąja pove, todėl ir suknelę puošiau povo plunksnomis. Žiedlapiai apačioje ir puokštė simbolizuoja tvirtą meilę“, – sakė ji.

Moteris vestuvių dieną puošėsi savo pačios kūrybos papuošalais ir suknele. Puokštę ji taip pat pasirinko iš dirbtinų gėlių. Ir nors prieš vestuves pati puošė ir save, ir salę, o daugelį papuošimų parsisiuntusi iš Kinijos lipdė ir klijavo savarankiškai, vestuvių dieną nesijauti pavargusi ar liūdna.

„Jaunosios dabar nieko nesugeba. „Facebooke“ rašo, kad norėtų karūnos ir klausia, gal parduodu“, – sakė ji.

DELFI primena, kad prieš daugiau nei trejus metus Lietuvos ir užsienio portaluose pradėjus plisti Linos Ramanauskienės nuotraukoms, kuriose ji save įamžinusi netradicinėje aplinkoje bei pasipuošusi neįprastais drabužiais, neilgai trukus prabilo ir kritikai. Po to, kai įsiplieskus ginčams, moteriai teko atlaikyti patyčias, ji buvo atsiribojusi nuo viešumos. T

Tačiau prieš keletą metų išgarsėjusi, šią vasarą ji ištekėjo už savo ilgamečio širdies draugo. Naujienų portalo DELFI paklausta, kaip susipažino su dabar jau oficialiu sutuoktiniu Rimantu, moteris atviravo, kad jos ir vyro draugystė užsimezgė labai neįprastu būdu. „Aš rašiau vienam savo draugui žinutę ir rinkdama jo numerį, vieną skaitmenį įrašiau klaidingai. Rašiau Kęstučiui, o man atrašė Rimantas. Taip ir prasidėjo draugystė. Tuo metu jis gyveno Vilkaviškio rajone", - pasakojo ji.

Anot Linos, jos vyras – labai geras žmogus, mat jis, anot pašnekovės, yra puikaus charakterio, nekonfliktiškas. „Mūsų charakteriai yra vienodi. Netiesa, ką žmonės sako, kad santuokoje turi būti skirtingi žmonių charakteriai, kaip tik jų asmeninės savybės turi būti vienodos. Pas mus nėra jokių pykčių, nors kartu gyvename jau 10 metų, o vis dar vaikštom susikibę už rankų. Esame laimingi ir kitiems linkime tokiais būti", - DELFI kalbėjo Lina.

Jos sutuoktinis – paprastas žmogus, kaip ir ji pati. „Dirba bendrovėje, dirba labai gerai, yra giriamas vadovo, gauna gerą atlyginimą", - savo gyvenimo vyrui komplimentų negaili pašnekovė.

Pasiteiravus, ar sutuoktinis prisideda prie netradicinės moters veiklos, Lina patikina, kad to niekada nebuvo. „Jis niekuo nepadeda, jis turi savo laisvalaikį, o aš savo. Jis man visada sako, kad kiekvienas žmogus yra laisvas rinktis. Jam svarbiausia, kad tai, kuo užsiima, būtų dora. Jis pritaria mano nuomonei, kad negalima teisti žmonių, kaip ir kritikuoti. Kai aš pavasariais turiu daug mokamų fotosesijų, jis tuo džiaugiasi", - atviravo neseniai savo pseudonimą pakeitusi Lina.

Tiesa, nuo šiol ji – Lina Alfa ir Omega. Paklausta, kodėl vestuves atšoko tik dabar, moteris patikino, kad gyvenimo vyras jai pasipiršo tik per praėjusias šv. Kalėdas. „Vestuves planavau beveik metus. Nes viskuo pasirūpinau pati. Siuvausi suknelę, kūriau puokštę, karūną, kaklo papuošalą, stalo dekoracijas. Neseku ir nepripažįstu madų, nes manau, kad kiekviena nuotaka yra individuali. Vienodų žmonių nebūna. Kam sekti madas? Juk kiekviena moteris turi savo svajonių ir norų", - pasakoja pašnekovė.

Jau prieš kurį laiką publikuotame DELFI interviu klausiama, ar neketina sukti naujo meilės lizdo, moteris patikino, kad su sutuoktiniu svarsto kraustytis į Palangą. „Labai mėgstame jūrą ir miškus. Klausiau vyro ir apie vaikus, nes garsenybės įsivaikina ar dar kokį velnią susigalvoja, kaip Pugačiova", - kalbėjo pašnekovė. Paprašyta papasakoti apie medaus mėnesį, Lina susikuklino. „Kad jau tas medus seniai iškopinėtas! Po vestuvių važinėjome po įvairias lankomas Lietuvos vietas, romantiškai nakvojome keletą naktų pilyse", - apie povestuvines keliones Lietuvoje pasakojo Lina Alfa ir Omega.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (325)