Visų akivaizdoje Jurgitos mintis mentalistas skaitys, atlikdamas triuką su neįprastomis kortomis. Žinoma moteris prisipažino, kad apsupta filmavimo kamerų, triuko metu jautėsi nejaukiai, nes nemėgsta dėmesio. Tačiau po to, ką išvydo scenoje, ji ėmė tikėti magijos galia. „Šis triukas, be abejo, mane labai nustebino, viskas buvo atlikta nepriekaištingai“, – prisimena žinoma moteris ir priduria, jog po to ilgą laiką bandė suvokti, kaip magas atspėjo jos mintis.

Tiesa, komisijos nariai nebus tokie patiklūs. „Jūs gal iš anksto susitarę? Jurgita be jokios atrankos atėjo į sceną atlikti triuko kartu su jumis...“ – vienabalsiai tars žiūri. Tačiau Nicholas nepasimes ir tą patį triuką atliks su paties Arūno Valinsko atsitiktinai išrinkta žiūrove iš Kauno muzikiniame teatre gausiai susirinkusios publikos.

„Manau, kad toks gabumas, kaip Nicholo – minčių skaitymas – tikrai padeda, bent jau turėtų padėti. Tu žinai, ką kitas žmogus galvoja ir pagal tai visą situaciją gali pakreipti savo naudai“, – „Didžiajame magijos šou“ rytoj juokdamasi kalbės Jurgita. Paklausta, ar nebūtų lengviau gyventi, jei visi vyrai mokėtų skaityti moterų mintis, atsakys: „Turbūt... Jie labiau suprastų moteris“.

Žiūrovus tebins ir šmaikšti M. Tarasini levitacija, sukelsianti dviprasmiškas emocijas. Vieni žavėsis, kiti neslėps juoko. Tačiau ne dėl to, kad triukas iliuzionistui nepavyko, o dėl jo pateikimo.

„Įspūdingiausias mano triukas – pasivertimas iš Mario Tarasini į Mario Drakulinį ir pakilimas nuo žemės. Kitaip tariant, levitacija“, – pasakos Drakulos kostiumą pasirinkęs magas.

Labiausiai jis prajuokins projekto komisijos narius A. Valinską ir Vitalijų Cololo. „Tai yra geriausia, ką esu matęs per šimtą metų, kurių dar nenugyvenau“, – nebetramdys juoko Arūnas.

„Fokusais galima ne tik stebinti, bet ir pridedant subtilaus humoro, pakelti nuotaiką. Aš demonstruoju komedijos magiją. Į ją įeina visų žanrų triukai. Mano didžiausia užduotis – padaryti, kad fokusai būtų linksmi ir įdomūs“, – pasakoja M. Tarasini.

Visame pasaulyje garsus magas Mr. Fox taip pat demonstruos levitacijos triuką, tačiau nuo žemės pakils ne pats, o privers skraidyti dėžę, kurioje įsitaisiusi sėdės... jo žmona.

Magiška išmone stebins ir latvis Juris Gavrilovs, demonstruosiantis įspūdingą triuką su kortomis ir smiginiu, iliuzionistas Algimantas Frankonis iki širdies gelmių sujaudins vieną žiūrovę iš salės, o charizmatiškasis Antonas Lavrentjevas rodys žadą atimančius telekinezės ir pirokinezės triukus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)