Naujienų portalo DELFI šaltinių teigimu, į „Šok su manimi“ jau po dviejų savaičių turėtų sugrįžti Marius Gaižauskas. Jis turėtų šokti su balerina Greta Gylyte.

Marius „Šok su manimi“ jau yra filmavęsis su laidų vedėja Egle Skrolyte, dainininkėmis Diana Dargiene ir Veronika Gordijevskaja. Šokiai su trimis garsiomis moterimis Mariaus lūkesčių nepateisino. Su E. Skrolyte iš šokių Marius buvo priverstas trauktis dėl to, kad pastaroji patyrė traumą, o šokių su V. Gordijevskaja neįvertino žiūrovai.

Šįsyk Mariui greičiausiai teks prieš TV kameras ant parketo pasirodyti su Lietuvos nacionalinio operos ir baleto teatro balerina G. Gylyte. Tikimasi, jog pora turėtų sulaukti TV žiūrovų palaikymo.

Naujienų portalo DELFI fotografas Marių ir Gretą yra užfiksavęs „Šok su manimi“ studijoje. Šaltinių žiniomis, jiedu prieš priimdami sprendimą tiesiog norėjo iš arti pažvelgti, kaip vyksta „Šok su manimi“, kokie reikalavimai keliami šokėjams.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)