Rimtai nusiteikę vedėjai neslepia fakto, kad yra ne tik seniai pažįstami, geri bičiuliai, bet ir puikūs scenos partneriai, o naujas ir pirmą kartą sujungtas jų duetas vienas kitą papildo, rašoma pranešime spaudai.

„Ar norėjau kito partnerio? Kad aš neturėjau pasirinkimo, – juokiasi G. Savickas. – Iš tikrųjų džiaugiuosi, kad dirbsime kartu su Džiugu. Apie geresnį partnerį net negalėčiau pagalvoti. Visas kortas statau ant jo, jeigu jam bus įdomu, viskas pavyks. Laidoje kartais bus labai rimtų pokalbių, o kartais mes iš to rimtumo pasijuoksime. Visko bus. Norisi, kad žiūrovas tai matydamas šypsotųsi ir jam būtų įdomu“.

Identiškos nuomonės apie vakaro šou partnerį laikosi ir aktorius, režisierius Dž. Siaurusaitis.

„Su Giedriumi mes pažįstami gal jau 20 metų. Kartu esame daug praėję, daug kartu vaidinę, tiesiog bendravę kaip draugai, tačiau, kaip bendros laidos vedėjai – pirmą kartą. Su geru partneriu viskas paprasčiau, o Giedrius būtent toks“, – atskleidė Dž. Siaurusaitis.

Ši laida vadinama išskirtine – atvykę svečiai neprivalės kalbėti to, kas jiems nepatinka.

„Nesame nusistatę, kad kažkokių temų neliesime. Su svečiais, kaip ir su žmonėmis gyvenime, kalbėsime apie viską, bet jei jiems bus neįdomi kažkokia tema, ją kardinaliai pakeisime“, – atviravo naujosios LNK laidos vedėjas Dž. Siaurusaitis.

Laidos kūrėjai žiūrovams žada pasiūlyti neeilinį, intelektualų, o, svarbiausia, nesumeluotą, asmeninėmis vedėjų nuomonėmis ir išgyvenimais paremtą turinį. Nors bus gvildenamos pačios įvairiausios temos, tačiau kai studijoje susitinka du televizijos grandai G. Savickas ir Dž. Siaurusaitis, skani juoko dozė – neišvengiama.

„Visų pirma, laidą ves geriausi Lietuvoje vedėjai, puikūs ir profesionalūs aktoriai, tikri scenos vilkai, kurie dėl savo patirties ir išsilavinimo žiūrovams gebės pateikti intelektualų humorą. Taip pat labai svarbu, kad tai bus bendras laidos svečių ir vedėjų pokalbis. Tai laida, kurioje žiūrovas galės atrasti būtent tai, ką jis mėgsta – tiek humorą, tiek intelektualius pokalbius, tiek televizijos užkulisių paslaptis, apie kurias niekas iki šiol nebuvo girdėjęs“, – sakė naujosios LNK laidos prodiuseris Andrius Urbanavičius.

Rafinuotas, sumanus bei nuotaikingas Giedriaus Savicko ir Džiugo Siaurusaičio duetas leis ne tik atsipalaiduoti ir pasimėgauti subtiliu humoru, bet ir kartu su laidos svečiais pasinerti į aktualiausius šių dienų įvykius. Nauja intelektualaus humoro laida „Šeškinės 20. Giedriaus ir Džiugo šou“ kiekvieną trečiadienį, 20 val., prie LNK televizijos ekranų žiūrovus prikaustys jau lygiai po savaitės, nuo sausio 27 dienos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)