„Buvo metas, kai negalėjau nieko daryti, o tiesiog verkdavau įsikniaubus į pagalvę. Nei pinigų, nei pagalbos, nei artimo žmogaus šalia neturėjau, tačiau tris vaikus kažkaip reikėjo išmaitinti, todėl išvažiavau geresnio gyvenimo ieškoti į Londoną”, - LNK televizijos laidoje „Nuo... Iki...” šį pirmadienio vakarą 20. 25 val. apie savo emigracijos pradžią pasakos lietuvė Agnė Stumbrė. Tiesa, ji nesitikėjo, kad svetimoje šalyje įsitvirtinti bus taip sunku, kad netgi teks patirti, ką reiškia atsidurti gatvėje.

Per Kalėdas Londono priemiestyje Agnė tuomet dar su dviem vaikais atsidūrė gatvėje.

„Išėjome be jokių daiktų, turėjome tik tai, ką buvome apsirengę. Stovėjau su vaikais ir galvojau, kas atsitiko su mano gyvenimu, kad aš, gerbiamos medikės dukra, esu priversta stovėti gatvėje ir nežinoti, kas manęs laukia rytoj”, - prisimena moteris.

Agnės kaip suaugusio žmogaus gyvenimas prasidėjo gana anksti. Sulaukusi vos penkiolikos Agnė pirmą kartą įsimylėjo vaikiną, sutiktą mokyklos diskotekoje ir netrukus pastojo, tad pirmąjį vaiką pagimdė sulaukusi vos 16. Pirmoji paauglystės meilė baigėsi skaudžiai. Vos tik Agnė savo mylimajam pranešė apie būsimą vaikelį, šis papustė padus.

Po kelerių metų Agnė sutiko itin turtingą naują mylimąjį. Jiedu netgi susižadėjo ir planavo vestuves. Mergina vėl pajuto, kad laukiasi, tačiau netrukus ir vėl liko viena su antruoju vaiku ant rankų. Kad išmaitintų du vaikus, Agnė ryžosi emigruoti į Londoną, kur susirado padavėjos darbą. Anglijoje Agnė sutiko savo trečiojo vaiko tėvą. „Ir vėl aš, atlapaširdė, stačia galva nėriau į naujus santykius. Jis buvo labai rūpestingas, dėmesingas, mes netgi pajuokaudavom kaip norėtumėm bendro vaiko ir štai netrukus pasidariau testą ir sužinojau, kad laukiuosi trečią kartą...”, - duodama interviu savo istoriją pradeda pasakoti moteris.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)