Krepšinio komentatorius, LNK sporto žinių vedėjas Tomas Langvinis į studiją atvyksta antrą–trečią nakties, kad didžiausiems krepšinio sirgaliams papasakotų, kaip sekasi žaisti lietuviams, kurių NBA dabar – rekordinis skaičius. Dėl Lietuvos ir JAV laiko skirtumų varžybos vyksta naktį arba paryčiais.

„Man toks gyvenimo ritmas nėra jokia problema, nes NBA – mano meilė. O meilei nevėlu nei antra, nei trečia nakties. Nėra anksti ir pusę šešių ryto. Man pačiam varžybos taip įdomu, kad apie miegą galvoju mažiausiai. Su ausinėmis ir mikrofonu jaučiuosi kaip žuvis vandeny. Kai skaitau LNK sporto žinias, kurios baigiasi pusę vienuoliktos, jau nebevažiuoju namo. Prisiverdu kavos ir ruošiuosi varžyboms“, - apie NBA naktis pasakoja T.Langvinis.

Pasak komentatoriaus, tiesiogiai rodyti varžybas – privalu, kad ir antrą trečią nakties. „Tikrai nesijaučiu, kad stebėčiau jas vienas. Žinau, kad NBA aistruolių yra labai nemažai“.

Tiems, kam ramus miegas svarbesnis už aistras stipriausios pasaulyje krepšinio lygos aikštelėje, varžybos kartojamos patogesniu laiku. LNK varžybas rodo kiekvieną trečiadienį po žurnalo vyrams „Ragai“. TV1 jų vaizdo įrašą transliuoja sekmadienio vakarą.

Nuo lapkričio pradėję rodyti NBA varžybas, TV1 ir LNK daugiausia dėmesio skiriama toms dvikovoms, kuriose žaidžia lietuviai. „Tai - „auksinio berniuko“ iš Lietuvos, geriausio Europos krepšininko Šarūno Jasikevičiaus Indianos „Pacers“ klubas, Arvydo Macijausko Naujojo Orleano „Hornets“ ekipa, Klivlando „Cavaliers“ klubas su dviem lietuviais - Žydrūnu Ilgausku ir naujoku Martynu Andriuškevičiumi, Čikagos „Bulls“ komanda su Dariumi Songaila ir Denverio „Nuggets“ ekipa, kurioje rungtyniauja Linas Kleiza“, - sako Tomas Langvinis.

Artimiausios tiesioginės varžybos:

Naktį iš gruodžio 3 į 4 d. 3.30 val. – Detroit „Pistons“ prieš Chicago „Bulls“

Naktį iš gruodžio 6 į 7d. 2.00 val. - Dallas „Mavericks“ prieš Indiana „Pacers“

Naktį iš gruodžio 20 į 21d. 2.00 val. - Utah „Jazz“ prieš Cleveland „Cavaliers“

Naktį iš gruodžio 22 į 23 d. 3.00 val. Cleveland „Cavaliers“ prieš Chicago „Bulls“

Varžybų vaizdo įrašai:

Trečiadieniais 23.15 val. per LNK ir sekmadieniais 21.00 per TV1.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)