Jau šio šeštadienio rytą, laidos „Virtuvės istorijos“ žiūrovų laukia galimybė išvysti dar niekur nematytus filmavimo užkulisius: nuotaikingus nepavykusius kadrus, nesumeluotas laidų herojų reakcijas, profesionalaus virtuvės šefo Reinaldo Janonio kulinarines paieškas – netgi bus atskleista, kiek ir kokių produktų viso sezono metu buvo sunaudota.

Pasak laidos prodiuserės R. Lukoševičiūtės-Daudienės, naujuosius metus „Virtuvės istorijos“ pasitiks gerokai atsinaujinusios: „Naująsias laidas filmuosime atsinaujinę – su geresne technika, geresnėmis kameromis, dėl to pagerės vaizdo kokybė. Stengiamės į tai investuoti, nes mums rūpi, kokį galutinį produktą pateiksime žiūrovui. Svarbu, kad maistas, kurį rodome atrodytų taip, kaip ir realiame gyvenime – skaniai“.

Visuomet gera nuotaika pasižyminti moteris atskleidė ir dar vieną džiugią naujieną – nuo naujųjų metų ji taps laidos „Virtuvės istorijos“ vedėja. R. Lukoševičiūtė-Daudienė tikino, jog tokioms pareigoms jaučiasi pasiruošusi.

„Pareigos labai smagios. Kadangi „Virtuvės istorijų“ laidos gamybinėje virtuvėje sukuosi jau seniai, tai labai daug ką jau žinojau. Vedėjos pareigas vertinu rimtai, bet jas atliksiu labai smagiai“, – su šypsena pasakojo R. Lukoševičiūtė-Daudienė.

Kalbėdama apie artėjančias laidas, moteris daug detalių neatskleidė, bet teigė, jog žiūrovų laukia itin daug siurprizų. „Kadangi savo herojams mes visuomet darome staigmenas, tai jų atskleisti negaliu – jie perskaitys. Ruošdama staigmenas įvairiems laidos herojams, kūrybinė grupė išgyveno tikrus rizikos faktorius, nes kiekvieną kartą kildavo klausimas, ar žmogus išsigąs, pabėgs, užtrenks duris“, – juokėsi moteris.

„Bet ir toliau stebinsime žmones, darysime jiems netikėtas staigmenas, juos linksminsime. Kuo toliau, tuo daugiau laukia vis išradingesnių Reinaldo patiekalų ir įdomių, išskirtinių pokalbių“, – intriguodama pridūrė nuo naujųjų metų už kulinarinės laidos vairo stosianti R. Lukoševičiūtė-Daudienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)