„Aišku, kad visi bijo imtis pokalbių laidos. Pirmiausia, tai labai sudėtingas žanras, dėl to, kad 90 procentų laidos sėkmės priklauso nuo vedėjos. O mes naujojoje laidoje „Pasitarkime“ jų turėsime net tris“, - sakė laidos kūrėjai ir išdavė, kad naujosios laidos žvaigždės bus trys gerai žinomos Lietuvos moterys.

Komikė Violeta Mičiulienė, aktorė Asta Baukutė bei buvusi laidos „Teismas“ vedėja - brandžios, patyrusios, daug savo gyvenime mačiusios moterys, kurios kartu sugebės išnarplioti net pačias sunkiausias problemas.

Kodėl Radži geriau buvo augti vaikų namuose? Ar Vitalija Katunskytė turi naują draugą? Kodėl laidos metu įsius ir pradės rėkti astrologė Vaiva Budraitytė? Pačios įvairiausios temos, netikėčiausios problemos, graudžiausios istorijos - aštrialiežuvės laidos vedėjos galės patarti jums visiems.

Tačiau dirbs ne tik laidos vedėjos bet ir jos kūrėjai - juk pokalbių laida priklauso ir nuo įdomių temų , kurios,patikėkite, vers iš koto. Skaudžiausios skyrybos, narkotikai, palikti vaikai, tikra meilė, erotikos naudą mūsų gyvenime ir svajonių vyrai arba moterys.

Kiekvieną problemą galima išspręsti. Kiekvieną sunkumą galima įveikti, kiekviena bėda galima pasidalinti. Toks naujosios laidos „Pasitarkime“ tikslas.

Daug šnekančios ir šilumą spinduliuojančios A.Baukutė kartu su V.Mičiuliene bei ramesne ir emocijomis sunkiau pasiduodančia Nijole Vaituliene bandys padėti kiekvienam laidos herojui. Nijolė pasiūlys teisinį patarimą, A.Baukutė atskleis kiek daug jausmų kunkuliuoja jos sieloje, o amžinai besijuokianti V.Mičiulienė ir šioje laidoje stengsis rasti nors po kruopą džiaugsmo net ir pačiose liūdniausiose situacijose.

„Labai jaudinausi prieš pat laidos filmavimą, tačiau svarbiausia, kad puikiai su kitomis moterimis sutarėme. Studijoje tvyrojo puiki nuotaika“, - sakė viena iš laidos vedėjų A.Baukutė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)