„Vilkiko vairuotojo darbas kitiems visuomet atrodydavo tarsi iš kito pasaulio ir paslaptingas, o ir niekas nežinojo, kaip ten iš tiesų. Tad geriau vieną kartą pamatyti nei šimtąkart išgirsti“, – sakė „Gyvenimas inkile“ kūrėjas L. Andriulis.

Pašnekovas su šypsena pasakojo, jog kurti savo vaizdo dienoraščius pradėjo, nes draugai ir artimieji vis klausinėjo, kaip jam sekasi keliaujant po Europą vilkiku bei kaip atrodo jo darbo kasdienybė.

Iki šiol socialiniuose tinkluose savo vaizdo dienoraščiais besidalinęs L. Andriulis sako, kad visuomet sulaukdavo tiek padėkų už įdomius epizodus, tiek ir pastabų suklydus.

Tačiau dienoraščio kūrėjo pasiteiravus, kas jo darbe būna netikėčiausia, jis sako, kad be abejonės tai akimirka kuomet vairuojant prieš pat vilkiką iššoka briedis, elnias ar stirna. „Visa kita daugiau ar mažiau galima nuspėti“, – šypteli jis.

Pirmąją nuotykių kupino projekto siužetą galėsite pamatyti ČIA.

L. Andriulio vaizdo dienoraštį „Gyvenimas inkile“ žiūrėkite kiekvieną ketvirtadienį 21:30 val.

Delfi TV – nemokamas televizijos kanalas pasiekiamas visiems Lietuvos gyventojams. Nerandi? Kreipkis į savo televizijos tiekėją arba įjunk kanalų skenavimą savo televizoriuje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją