Anot serialo aktorės Reditos Dominaitytės, muilo ir serialų giminystė visiškai ne bjauri. „Juk muilas kvepia vasara ir švara“, - romantiškai nusiteikusi kalbėjo aktorė.

Susigrūdę jaukioje, bet nedidukėje kulinarijos studijoje būsimo serialo žvaigždės lyg maži vaikai įsitraukė gamybos procesą.

Neįdomiausią darbą - muilo masės virimą - atliko pakviesti profesionalai. Jie aktoriams perskaitė trumpą instruktažą, kiek ir kokių ingredientų reikėtų dėti, kad muilas būtų nei per daug nei per mažai kvapnus, kaip išgauti norimą spalvą. Forma buvo pasirinkta įprasta - stačiakampis indelis su „Jausmų miesto“ logotipu.

Prie indelių palinkę aktoriai maišė, pylė kvapnias esencijas, bėrė žiedlapius, kūrė sudėtingesnius kelių sluoksnių kūrinius.

Tik vienintelis Gintaras Mikalauskas rankų nesitepė. „Pagal scenarijų mano rolė tokia, kad aš turiu nebent nupirkti visą tą muilą“, - juokavo turtingą verslininką Ričardą vaidinantis vyras.

Naujame seriale, kaip ir priklauso muilinam žanrui, netrūks įspūdingų peripetijų, nerealių sutapimų, meilės aistros, kovos dėl laimės ir dėl pinigų.

„Jausmų miestas“ - pirmasis lietuviškas serialas sukurtas pagal užsienio autorių scenarijų. Didelės sėkmės sulaukęs Rusijoje, jis bus įgyvendintas ir Lietuvoje.

Anot prodiuserių, scenarijaus pirkimas - įdomi patirtis. „Pagrindinis pliusas - išbandyta istorija, jei patiko vienur, pasiteisins ir kitur. Bet yra ir daug apribojimų ar reikalavimų. Vienas jų - lietuviškiems serialams neįprastas didelis aktorių skaičius, - sakė serialo prodiuserė Rasa Pileckaitė.

Nuo kovo 7 dienos LNK eteryje pasirodysiančioje dramoje vaidina: Antanas Šurna, Leonardas Pobedonoscevas, Neringa Nekrašiūtė, Redita Dominaitytė, Monika Vaičiulytė, Sakalas Uždavinys, Gintaras Mikalauskas, Karolis Sakalauskas, Andrius Povilauskas, Jurgis Damaševičius, Edita Zizaitė, Tomas Rinkūnas, Ramūnas Šimukauskas, Haroldas Šklėrius, Juozas Gaižauskas ir kt.

Muilo gamybos akimirkos - galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)