Viena iš 30-ies projekto atrankoje pasirodžiusių merginų atrodė nusiteikusi itin ryžtingai. Trumpa juoda suknele pasidabinusi mergina iš projekto kūrėjo bei atrankų vedėjo Arūno Valinsko sulaukė kompromituojančio klausimo – ką gi sutiktų padaryti vardan euro, kurio iki pergalės trūktų jos komandai?

„Lipčiau per galvas!“ – pareiškė mergina ir netrukus sulaukė tolesnių provokacijų. A. Valinskas tikino, jog to nepakaktų ir toliau tikrino merginos nusistatytas ribas.

„Na, paimčiau... pastabdyčiau“, – viliokliškai kilstelėdama suknelę, kad ši atidengtų jos šlaunį, sakė atrankos dalyvė ir netrukus pridūrė, jog, greičiausiai, leistų sau ir nusirengti.

Tačiau tai tikrai nebuvo drąsiausias šios popietės performansas – ant scenos užlipęs jaunuolis nustelbė kitus dalyvius, mat... nusimetė drabužius ir liko menkai ką tepridengiančiais apatiniais.

Atrankoje, per kurią buvo būtina pademonstruoti savo talentus, būta ir daugiau spalvingų asmenybių: vieni pasitelkė seksualius šokių judesius, kiti stebino savo gamybos patiekalais ar įmantriais kokteiliais. Žinoma, buvo ir tokių, kurie patikino neturintys jokių talentų.

„Jokio talento neturiu, tad tiesiog pabūsiu šiandien graži“, – ištarė viena iš pretedenčių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)