Netrūko smagių nutikimų

Naujo „Delfi TV“ sezono fotosesijoje dalyvavusi laidos „Delfi diena“ vedėja, žurnalistė Kristina Pocytė sakė, kad dirbti su puikiai pažįstama fotografe Oksana Točickaja ir profesionalia stilistų komanda buvo vienas malonumas. Pasak jos, nors „OKTO“ studijoje, kurioje vyko fotosesija, nebuvo matyti puikaus vasariško oro, tačiau viduje vyravo ne ką mažiau šilta ir maloni nuotaika.

Ši fotosesija žurnalistei toli gražu ne pirmoji, tačiau netikėtumų netrūko ir šįkart. Pašnekovė pasakojo, kad iki pat paskutinės minutės nežinojo, kokius rūbus dėvės ir kokioje aplinkoje fotografuosis. Tačiau pamačiusi pirmuosius bandymus ir ryškias studijos spalvas buvo maloniai nustebinta.

„Iki fotosesijos su stiliste, rinkusia mums rūbus, bendravome tik telefonu. Kai drauge su kolege „Delfi dienoje“, žurnaliste Greta Klimkaite atvykome į studiją ir pamatėme viena kitos aprangos derinius, jie mums labai patiko. Todėl nusprendėme rūbais apsikeisti. Persirengėme drabužius ir laimingos bei patenkintos tuo, kaip atrodome, pradėjome fotosesiją.

Dar vienas smagus nutikimas įvyko jau pradėjus fotografuotis. Mano ir Gretos ūgių skirtumas išties didelis. Todėl ji fotografavosi stovėdama basa, o aš – su aukštakulniais. Visgi ir tada aš vis tiek buvau gerokai žemesnė“, – prisiminė K. Pocytė.

Pasak jos, tokios smulkmenos kaip nusiauti bateliai ar stilistės parinktas ryškiaspalvis švarkelis ir leido sukurti džiugią bei draugišką atmosferą. „Delfi TV“ laidų vedėja sakė, kad taip pat paprastos, tačiau skoningos detalės padėjo pasiekti ir puikų galutinį fotosesijos rezultatą.

„Ryški ir spalvinga nuotraukų idėja man labai patinka. Matome, kad spalvų nereikia bijoti, nes graži jų darna vaizdą tik dar labiau pagyvina ir atkreipia dėmesį. Manau, kad ne veltui sakoma, jog paprastumas slypi genialume. Tai tinka ir stilingai naujojo „Delfi TV“ sezono fotosesijai“, – šypsojosi žinoma žurnalistė.

Pamatė tai, ko anksčiau nepastebėjo

Jai antrina ir „Delfi TV“ žiūrovų itin mylimas keliautojas bei žurnalistas Orijus Gasanovas. Jis pasakojo, kad fotosesija vyko labai sklandžiai ir profesionaliai, todėl įsiamžinti naujojo „Delfi TV“ sezono vinjetėje pavyko itin greitai.

Ryškios spalvos aprangos derinį vilkėjęs pašnekovas sakė, kad spalvingus drabužius mėgsta dėvėti ne tik eteryje, bet ir kasdienybėje. Todėl apsirengti jam stilistų parinktus rūbus nebuvo iššūkis. Tiesa, O. Gasanovas sako, kad užfiksuoti kadrai atkreipė dėmesį ir į anksčiau pro akis praslydusią detalę.

„Naujojo „Delfi TV“ sezono fotosesijos metu pastebėjau ir kiek netikėtą dalyką. Apsivilkęs man skirtus rūbus ir įsiamžinęs nuotraukose pamačiau, kad kelionių metu priaugau keletą papildomų kilogramų“, – juokiasi „Delfi TV“ veidas.

Nenutrūkstantis sezonas

Tuo tarpu pasiteiravus apie naują „Delfi TV“ sezoną ir tai, kaip darbas televizijoje atrodo vasarą, K. Pocytė sakė, kad bet kuriuo metų laiku džiaugiasi galimybe žiūrovus supažindinti su svarbiausiomis naujienomis. Pasak jos, „Delfi TV“ komandai poilsio tikrai nepritrūksta, o vasarą įkvėpimo šaltinių atrasti galima dar daugiau.

„Gražus oras ir ilgos dienos padeda viską suderinti – ir vasara pasidžiaugti, ir į darbą nueiti. Kai saulės lauke daugiau – dar daugiau gauname ir energijos darbuotis bei dalintis ja su žiūrovais“, – mintimis dalijosi laidų vedėja.

Kalbėdamas apie naują „Delfi TV“ sezoną „Delfi video“ vadovas Arturas Paknys kiek anksčiau taip pat pažymėjo, kad nors įprasta, jog vasarą televizijos kanalai atostogauja ir ruošiasi rudens sezonui, „Delfi TV“ eterį nauji projektai papildo ištisus metus. Pasak pašnekovo, kanalo komanda atidžiai seka žiūrovų lūkesčius ir stengiasi jiems nuolat pasiūlyti įvairų ir įtraukiantį laisvalaikio turinį. Todėl žiūrovai galės išvysti aktualijų, finansų, kelionių ir sporto laidas bei geriausius dokumentinius ir vaidybinius kino filmus.

„Delfi TV“ – nemokamas televizijos kanalas, pasiekiamas visiems Lietuvos gyventojams. Nerandi? Kreipkis į savo televizijos tiekėją arba įjunk kanalų skenavimą savo televizoriuje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją