21 val. - speciali „Metų Panorama“, kurioje bus apžvelgti bus apžvelgti svarbiausi metų Lietuvos ir pasaulio politikos, ekonomikos, kultūros ir sporto įvykiai.
22 val. – tradicinis auksinio balso konkurso „Triumfo arka“ naujametis koncertas. Jau trečią kartą LRT Naujuosius metus kviečia pasitikti su gražiausiomis operų, operečių, miuziklų dainomis. Be „Triumfo arkos“ dalyvių koncerte taip pat dainuos Kostas Smoriginas, Stasys Povilaitis, „Trys tigrai“, Eglė ir Vytautas Juozapavičiai ir kiti. Taip pat išgirsime sveikinimus Lietuvai iš viso pasaulio, kuriuos Lietuvai perduos JAV, Prancūzijos, Kinijos liaudies respublikos, Estijos, Latvijos, Nyderlandų karalystės, Vokietijos, Japonijos, Airijos, Norvegijos ir Jungtinės karalystės ambasadoriai Lietuvoje.

Prieš pat vidurnaktį Lietuvos televizija transliuos naujametį prezidentės Dalios Grybauskaitės sveikinimą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją