LNK eteryje žiūrovai išvys filmą „Pradžia“ su viena ryškiausių Holivudo žvaigždžių – Leonardo Di Caprio. „Pradžia“ buvo pagrindinis kandidatas į 2011 metų „Oskarus“, gavęs net aštuonias nominacijas ir susišlavęs keturis apdovanojimus. Vizualiai pribloškiantis, neribotos fantazijos filmas, kurio biudžetas siekė 160 milijonų dolerių, yra fenomenaliai aukštai įvertintas IMDB.com skaitytojų – užima net 14 vietą populiariausiųjų visų laikų filmų 250-uke.

Dar vienas „Oskaro“ laureatas – juodai baltas „Artistas“, netikėčiausia 2011 m. Kanų festivalio sensacija, kurio sąskaitoje - dešimt „Oskarų“ nominacijų ir penkios Amerikos kino meno ir mokslo akademijos statulėlės 2012 – aisiais už geriausią metų filmą, už kostiumus, už režisūrą ir pagrindinį vyro vaidmenį. Jis taip pat bus rodomas naujajame LNK sezone.

Ar naudojate „Facebook“? LNK žiūrovai galės išvysti populiariausio socialinio tinklalapio pasaulyje istoriją. „Socialinis tinklalapis“ turėtų sužavėti visus, kurie naudoja „Facebooką“, visus, kuriuos domina jo atsiradimo istorija ir taip pat ir tuos, kurie mėgsta gerą kiną, nes šis filmas įvertintas net trimis „Oskarų“ apdovanojimais.

Naujajame aistringame LNK televizijos sezone laukia daug meile ir romantika alsuojančių filmų. Specialiai žiūrovėms LNK pristato filmą „Valgyk, melskis, mylėk“ su gražiąja „Oskaro“ laureate Julia Roberts. Tai - kino juosta apie savęs ieškojimą egzotiškoje metų kelionėje aplink visą pasaulį, kurioje netrūks skanaus maisto, dvasinės pilnatvės ir meilės.

Šiame LNK sezone ypatingas dėmesys bus skiriamas aistrai virtuvėje. Greitai televizija pradės rodyti ne tik naujo formato kulinarinį šou „Skonis“, bet ir parodys nuostabų premjerinį filmą apie tai, kaip aistra gaminti gali pakeisti net porą gyvenimų.

„Julie ir Julia“ – nuotaikinga komedija su Meryl Streep pasakos apie maisto gaminimo legendą Julią Child, kuri buvo bene geriausiai išmananti prancūzų virtuvę amerikietė pasaulyje ir jos pasekėją, jaunutę Julie, kuri užsimoja išbandyti visus virtuvės legendos parengtus receptus.

Daugelio kritikų laikomą geriausią pasaulio aktorę, net trijų „Oskarų“ savininkę Meryl Streep žiūrovai išvys ir kitoje žavingoje komedijoje „Pabandom iš naujo“.

Jau nuo rudens LNK žiūrovai galės stebėti magiškų Hario Poterio nuotykių tęsinį, bus parodytos dar dvi šios magiškos sagos dalys – „Haris Poteris ir netikras princas“ bei „Haris Poteris ir mirties relikvijos. 1 dalis“.

Tad jau šiame sezone žiūrovai išvys net septynias Hario Poterio dalis. Saga apie magijos mokyklos mokinius iš proto išvedė visą pasaulį, o knygų autorė J. K. Rowling yra vienintelė rašytoja, uždirbusi milijardą dolerių iš savo knygų. Iš viso per „Hario Poterio“ epopėją atskiri filmai „Oskarui“ buvo nominuoti net 12 kartų.

Komedijų fanai naujajame LNK sezone ras įspūdingų filmų. Vienas iš jų – 2010 metais geriausia komedija pripažinta ir „Auksinį gaublį“ gavusi „Pagirios Las Vegase “. Tai – pati pelningiausia JAV visų laikų komedija suaugusiems, uždirbusi 277 milijonus dolerių.

Komedijų mėgėjų laukia tikri perliukai, tokie filmai kaip „Vingiuotas kelias namo“, „Seksas ir miestas 2“, „Bjauri tiesa“, „Pasodinsiu savo eks“, taip pat šių metų rusų komedijos „Ką išdarinėja vyrai“ bei „Dubleris“.

Eteryje bus ir daug puikiai kino teatruose įvertintų trilerių. Vienas iš įsimintiniausių – 2013-aisiais, ką tik kino teatruose rodytas „Pagalbos šauksmas“. Tai įtempto veiksmo, tikrais faktais paremtas trileris apie žmonių, dirbančių pagalbos linijose, kasdienybę.

Taip pat trilerių mėgėjų lauks tokie filmai kaip „Įkalinti laike“ apie žmones, kurie negali pasenti, tačiau sulaukusiems 25-ių jiems lieka tik vieneri metai gyvenimo, kino juosta „9-asis rajonas“ apie visai šalia mūsų gyvenančius ateivius ir „Pragaras rojuje“, už kurį Naomi Watts buvo nominuota „Oskarui“.

Veiksmo ir nuotykių fanams LNK paruošė nemažai malonių staigmenų. Vienas iš labiausiai laukiamų filmų – „Titanų kova“, kuriame išvysite tokias žvaigždes kaip Liamas Neesonas ir Ralphas Fiennesas.

Veiksmo mėgėjų lauks puiki veiksmo kino juosta „Druska“ su seksualiąja Angelina Jolie. Šiame filme pagrindinis vaidmuo buvo skirtas vyrui, ir tai turėjo būti Tomas Cruise‘as, tačiau jis paskutinę akimirką apsigalvojo ir atsisakė, todėl scenarijus buvo perrašytas moteriai. Taip A. Jolie atsidūrė pagrindiniame filmo „Druska“ vaidmenyje. Beveik visus triukus gražuolė darė pati, jai beveik neprireikė kaskadininkų pagalbos.

„Terminatorius. Išsigelbėjimas“ turėtų patikti ir įtikti fantastikos mylėtojams.

Kitas premjerinis filmas – nuotaikingas „Katės ir šunys 2. Kačių kerštas“ – parodys, kas gali atsitikti, kai žmoniją užsimano užvaldyti beprotė katė maniakė. Taip pat LNK žiūrovų lauks žavi animacija „Debesuota, numatoma mėsos kukulių kruša“ apie išradėją, kuris sugebės savo miestelį išgelbėti nuo nepritekliaus, ir, aišku, žiūrovų jau įvertinti „Alvinas ir Burundukai 3“ – vienas iš nuotaikingiausių filmų, kuriuos galima stebėti kartu su savo vaikais bei kultinis lietuviškai dubliuotas „Medžioklės sezonas 2“.

Ir tai dar tikrai ne visos kino naujienos – naujajame LNK sezone „Aistra nugalėti“ – jūsų laukia puikūs filmai, įdomios laidos, informatyvi publicistika ir šou.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)