„Oficialus atidarymas vyko šiais metais, buvo daug žmonių, sulaukėme sveikinimų net iš Korėjos. Meditacijos centre savaitgaliais vyksta pačios įvairiausios stovyklos, nuo jogos, tylos ar moterų stovyklų. Mūsų tikslas buvo sukurti erdvę, kurioje žmonės galėtų nusiraminti ir išbandyti įvairias praktikas. Tai be galo graži vieta, todėl stengiamės ją puoselėti. Pati mokomosiomis veiklomis neužsiimu, galbūt kada nors, ateityje, tačiau šiame etape man įdomiau mokytis pačiai“, – atskleidė LNK serialo „Rimti reikalai“ aktorė E. Užaitė.

Palikusi ramybės oazę Čiobiškio kaime, Širvintų rajone aktorė pasineria į aktorinius darbus didmiestyje, rašoma pranešime spaudai. E. Užtaitė neseniai prisijungė prie prodiuserinės kompanijos „Urbs TV“ kuriamo serialo „Rimti reikalai“, kuriame įkūnija itin žavią ir gudrią moterį Laurą. Pasak aktorės, gera grįžti ne tik dėl draugiškos komandos, įdomaus vaidmens, bet ir dėl vienos iš aktorių, su kuria dėl tam tikrų priežasčių ji norėjo susitikti filmavimo aikštelėje.

„Mano personažas yra ant tokios ribos, kad tiek scenaristas, tiek režisierius dabar gali ją pasukti bet kuria linkme. Laura gali būti labai gudri, karjeristė, tikras mafijos kardinolas, arba ji gali būti labai mylinti, tokia draugiška, miela moteris. Net pati nežinau į kurią pusę Laurą nuneš scenarijaus vingiai. Žinoma, buvau pasiilgusi vaidybinės filmavimo aikšteles. Šiame seriale pradėjau dirbti su aktoriais, su kuriais man dar neteko dirbti, nors su kai kuriais tikrai norėjau. Kažkada pamačiau spektaklyje vaidinančią E. Latėnaitę, mane sužavėjo jos vaidmuo spektaklyje, jos charizma. Pagalvojau, vau, kaip aš norėčiau su šiuo žmogumi dirbti, nepraėjo nė pora mėnesių ir mes susitikome filmavimo aikštelėje“, – pasakojo Edita Užaitė.

Aktorės naujo įkūnijimo personažo debiutas seriale „Rimti reikalai“ – jau šį trečiadienio vakarą, 21 val., per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)