Trys geidžiami šalies aktoriai Vytautas Rumšas, Andrius Bružas ir Giedrius Savickas, trys žavios ekrano moterys Jurgita Jurkutė, Edita Užaitė ir Ineta Stasiulytė, trys profesionalūs televizijos publicistai Audrė Kudabienė, Kristupas Krivickas ir Rūta Grinevičiūtė-Janutienė – pirmąkart triolėmis skelbs karščiausias TV3 naujojo sezono naujienas ir populiariausias eterio laidas bei projektus.

„Jų, kaip ir kelių šimtų kitų atlikėjų – laidų vedėjų, dainininkų, šokėjų, filmavimo aikštelėmis tą vakarą taps „dainuojantis ir šokantis“ Rotušės fontanas. Pačioje Vilniaus širdyje – Rotušės aikštės centre išdygs įspūdinga pakyla ir prie Rotušės prisiglaudusi didžioji atidarymo šou scena. Tiesioginę transliaciją žiūrovai galės stebėti ne tik patogiai įsitaisę namuose prie televizijos ekranų, bet ir atvykę į senamiestį“, – sako renginio organizatorius Gediminas Jaunius.

Į TV3 naująjį sezoną eterio žvaigždynas žengs net 150 metrų ilgio raudonu kilimu, scenoje šou žiūrovams kurs per 60 profesionaliausių šalies šokėjų ir choreografų, o į Vilniaus Rotušės aikštę susirinkę žiūrovai, turistai ir smalsuoliai taps tiesioginio eterio dalimi – televizijos naujojo sezono žvaigždėmis.

Ploti, mojuoti, dalyvauti interaktyviuose tiesioginio eterio scenariniuose sumanymuose jie galės ir sėdėdami Rotušės aikštės kavinėse, ir įsikūrę fanų zonose, ir laukdami šalia raudonojo kilimo – tokios TV3 ir Lietuvos žvaigždės, kaip Vytautas Šapranauskas, Marijus Mikutavičius ir Rūta Ščiogolevaitė, Mindaugas Stasiulis, Adolfas Večerskis ir Jurijus Smoriginas, Neda, Rosita Čivilytė ir Arina, Deivis, Vaidas ir Egidijus Sipavičius, Justas, Mia ir Linas Adomaitis, Edmundas Seilius, Violeta ir Vilius Tarasovai bei daugybė kitų garsenybių bus ranka pasiekiamos.

Specialius numerius triolių tema naujojo sezono pristatymui ruošia ir grupės „69 danguje“, „Skamp“, „Biplan“, „Kastaneda“, „Studentės“, „Amberlife“, taip pat „Šampaninis choras“, „Trys tigrai“, „Lietuvos talentų“ praėjusio sezono talentingiausieji – Mikas ir Girmantė, šiųmečio „Šok su manim“ sezono pirmosios laidos lyderė Ona Kolobovaitė ir kiti.

TV3 Žinios Lietuvai ir pasauliui pirmąkart bus transliuojamos gyvai iš Vilniaus Rotušės aikštės, o Sporto žinias Robertas Petrauskas praneš iš studijos Turkijoje.

Naujo TV3 sezono tiesioginę transliaciją kviečiame žiūrėti pirmadienį, rugpjūčio 30 dieną, 19.10 val.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją