Garsiausia lietuviška roko opera šiuolaikiškai atgims iš naujo jau visai netrukus. Muzikinį šou „Romeo ir Džiuljeta“ kurs žymiausi savo sričių meistrai – garsiausi šalies aktoriai, scenos meistrai, choreografai ir kostiumų dailininkai, patyrę muzikos prodiuseriai ir režisieriai.

Dėl pagrindinių – Romeo ir Džiuljetos – vaidmenų televizijos eteryje rungsis dešimt ryškiausių Lietuvos scenos žvaigždžių bei dešimt talentingų ir perspektyvių, tačiau dar nežinomų atlikėjų. Padedami profesionalių šokėjų ir gyvo orkestro, jie kurs įspūdingus, kvapą gniaužiančius muzikinius bei choreografinius numerius, kuriuos TV3 žiūrovai galės ne tik stebėti, bet ir vertinti. Kiekvienos laidos metu žiūrovai atsisveikins su dviem dalyviais – vyru ir moterimi, pretenduojančiais į svajonių vaidmenis.

Muzikinio šou nugalėtojai debiutuos kaip pagrindiniai herojai roko operos „Romeo ir Džiuljeta“ moderniame pastatyme, kurio premjeros įvyks didžiausiose šalies arenose. Projekto kūrėjai šou dalyvius, vedėjus bei teisėjus kol kas laiko paslaptyje, tačiau jau visai netrukus žada pateikti daugybę staigmenų ir intriguojančių naujienų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)