“Ruduo – pasikeitimų ir atsinaujinimo metas. Todėl ir mes nusprendėme, kad atėjo laikas kardinalioms permainoms. Visi tie, kurie kitą sekmadienį įsijungs TV išvys ir naują laidą, ir naujus vedėjus. Nuo šiol eteryje su žiūrovais sveikinsis ir savo patirtį perteikti stengsis du jauni profesionalai - Emilis Muliuolis ir Saulius Vigraitis. Tai ne tik kolegos, bet ir geri draugai, kuriuos vienija viskas, kas susiję su šiuo pomėgiu. Laidose jie apžvelgs svarbiausias žūklės įrankių naujienas, supažindins su įdomiais žvejybos būdais, pristatys naujas laidos rubrikas ir klajos ne tik po Lietuvos, bet ir užsienio vandens telkinius. Verta paminėti, kad naujasis laidos vedėjas Emilis yra praėjusių metų Lietuvos spiningautojų čempionas, tad jo komentarai bei patirtis tikrai pravers”, - teigia laidos prodiuseris Valdas Rakauskas.

Naujos laidos kūrėjai atskleidė, kad idėjiškai prie šios projekto atsiradimo prisidėjo ir Lietuvoje gerai žinomi menininkai – režisierius Ignas Miškinis bei operatorius Rolandas Leonavičius.

Nauja laida „Šiandien kimba” jau kitą sekmadienį 8.30 val. per ”Lietuvos ryto” televiziją.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją