Projekto sumanytoja ir laidos vedėja, komunikacijos profesionalė Laura Bielskė teigia šia laida kviečianti skirti bent keletą minučių pastebėti grožį aplink, pasidomėti naujausiomis tendencijomis, sužinoti, kas kiekvienam gali padėti pasijausti geriau ir atrodyti gražiau.

Naudingi patarimai ir smagios staigmenos

„Grožį matau visur aplink save, o labiausiai žmonėse – jų spindinčiose akyse, savitame stiliuje, veiklose. Iš savo patirties žinau, kad žmonės, kurie domisi grožiu, dažniau ir dalija komplimentus, ir patys jų sulaukia“, – sako naujo „Delfi TV“ projekto kūrėja L. Bielskė.

Kiekvienas iš mūsų yra savaip gražus. Todėl „Pakvaišę dėl grožio“ pasistengs padėti atrasti šį grožį ir jį išryškinti. L. Bielskė pasakoja, kad laidą sudarys trys viena kitą papildančios dalys.


Kartu su stiliste Marija Palaikyte kiekvieną savaitę bus aptariamos svarbiausios stiliaus naujienos – nuo šį sezoną madingų spalvų, batelių ar aksesuarų, iki to, kaip labiau pasitikėti savimi ir išdrįsti eksperimentuoti.

Naujoji laida taip pat padės nepasiklysti tarp gausybės grožį kuriančių priemonių. Ekspertai dalinsis praktiniais patarimais, ką reikėtų žinoti renkantis tam tikrus produktus, pavyzdžiui, veiksmingiausią odos kremą.

„Pakvaišę dėl grožio“ nepašykštės ir geros nuotaikos bei netikėtumų. Pasak pašnekovės, žiūrovai galės išgirsti žymių žmonių ir nuomonės formuotojų pasakojimus apie tai, ką jiems reiškia grožis. O taip pat laidos svečiai bus kviečiami išbandyti smagius ir netikėtus iššūkius.

Idėja kirbėjo seniai

L. Bielskė pasakoja, kad idėja kurti laidą grožio tema brendo seniai, todėl rezultatas, kurį išvys žiūrovai, ilgai lauktas. Pašnekovė sako, kad jau keletą metų visa tai, kas susiję su grožiu, sveikatingumu ir geresne savijauta lydi kiekvieną jos rytą ir vakarą.

„Daugelį metų dirbu sveikatos ir grožio srityje. Todėl noriu šiomis žiniomis dalintis ir su kitais. Naujoje laidoje aš būsiu tarsi tarpininkė, kuri sujungs žiūrovus su žmonėmis, išmanančiais grožį ir kalbančiais apie jį visomis prasmėmis“, – dėsto komunikacijos profesionalė.

Projekto sumanytoja ne naujokė nei žiniasklaidoje, nei kanale „Delfi TV“. Ji baigusi žurnalistikos studijas ir yra komunikacijos magistrė, dirba radijuje, ilgus metus yra komunikacijos ekspertė įmonėse, be to prisidėjo ir prie laidos „Sveikatos receptas“ kūrimo. Visgi L. Bielskė sako, kad prasidėjus pasaulinei COVID-19 pandemijai vis dažniau teko stotis priešais kamerą. Ši veikla tapo neatsiejama kasdienybės dalimi, todėl širdžiai artimą temą moteris nori perteikti žiūrovams bendraudama ir naujoje laidoje.

Intriguojantys klausimai ir netikėti atsakymai

Pašnekovė intriguoja, kad susirinkusieji prie televizorių ekranų sužinos pačių netikėčiausių ar net šokiruojančių faktų. Kas daro lietuvių stilių išskirtinį kitų Europos ar net pasaulio šalių atžvilgiu? Kaip sustabdyti senėjimą ir ar apskritai tą verta daryti? Atsakymų į šiuos ir kitus klausimus ieškos naujojo „Delfi TV“ projekto autoriai.

Be to, siūlyti savo temas ar užduoti rūpimus klausimus laidos kūrėjams bus kviečiami ir žiūrovai. L. Bielskės teigimu, siųsdami video klausimus visi norintieji turės galimybę teirautis dėl aktualiausių grožio ir stiliaus tendencijų. Jei nežinote, kokia antakių forma madinga, arba dvejojate, jog spintoje kabantis sijonas neatitinka šio sezono aktualijų – pagalbos ranką išties „Pakvaišę dėl grožio“ komanda.

„Pakvaišę dėl grožio“ startuoja kovo 12 d. 12 val. per „Delfi TV“. Pasak L. Bielskės, jau pirmoji laida nepašykštės naudingos informacijos bei linksmų akimirkų.

Žiūrovai išgirs, kodėl savitas stilius gali suteikti pasitikėjimo savimi. Praversiančiais patarimais apie tai, kaip sužinoti, kuri mūsų kūno vieta gražiausia, pasidalins stilistė, o gydytoja išduos gudrybių, kaip stabdyti senėjimą. Taip pat žiūrovus nustebins dainininkė Ieva Zasimauskaitė, kuri ne tik bandys pasidažyti važiuojančiame automobilyje, bet ir prajuokins netikėtomis mintimis apie kosmetiką.

„Grožis yra pramoga, skirta maloniai praleisti laiką. Siekiame, kad pažiūrėję „Pakvaišę dėl grožio“ žmonės su mumis norėtų susitikti dar ir dar. Ši laida – iš žmonių žmonėms. Stengsimės žiūrovams suteikti tai, ką jie labiausiai nori matyti“, – apie būsimą projektą pasakoja „Delfi TV“ veidas L. Bielskė.

Naują „Delfi TV” laidą „Pakvaišę dėl grožio“ žiūrėkite nuo kovo 12 d., kiekvieną šeštadienį 12 val. „Delfi TV“ – nemokamas televizijos kanalas, pasiekiamas visiems Lietuvos gyventojams. Nerandi? Kreipkis į savo televizijos tiekėją arba įjunk kanalų skenavimą savo televizoriuje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją