Daugiau nei sporto aktualijos

Projekto autorius ir prodiuseris Tomas Langvinis pasakoja, kad „Sporto bare“ žiūrovai sužinos aktualiausias naujienas ir informaciją iš Lietuvos bei užsienio sporto pasaulio. Dėmesys bus skiriamas ir populiariausioms, ir mažiau žinomoms, tačiau itin įdomioms sporto šakoms.

Todėl suklusti turėtų ne tik krepšinio ar futbolo gerbėjai.

Laidą sudarys dvi viena kitą papildančios dalys. Pirmojoje muzikos prodiuseris ir televizijos bei radijo laidų vedėjas Jonas Nainys drauge su žinomais žmonėmis kalbėsis ne tik apie sportą, bet ir apžvelgs aktualijas bei išduos daug įdomių, o kartais net labai asmeniškų jų gyvenimo detalių.

Kaip sako „Sporto baro“ kūrėjai, susirinkusiųjų prie ekranų lauks itin smagūs ir gyvi pašnekesiai, kurių atmosfera primins bičiulių susitikimus tikrame bare.

O itin patyręs sporto žurnalistas ir komentatorius Ervinas Kvitkauskas aptars svarbiausius ką tik praūžusius ar būsimus sporto renginius bei įvykius. Kiekvieną savaitę jam talkins ir savo mintimis bei žiniomis pasidalins vis kitai sporto šakai atstovaujantys specialistai.

Tikslas – būti išskirtiniais

T. Langvinis sako, kad „Sporto baras“ išsiskiria iš kitų panašaus žanro laidų. Pasak jo, paprastai laidos apie sportą apžvelgia vieną pasirinktą sporto šaką, dažniausiai futbolą ar krepšinį. Naujajame projekte užribyje nebus palikta nė viena reikšmingiausia naujiena. Taip pat žiūrovų laukia vizualiai patraukliai pateikiama svarbiausia statistinė informacija ir įdomiausi faktai.

Be to, projektas įrodys, kaip puikiai tarpusavyje dera sporto ir pramogų pasauliai. Pašnekovas išduoda, kad „Sporto bare“ apsilankys ir tokie svečiai kaip A. Tapinas ar A. Ramanauskas-Greitai. Prodiuseris teigia, kad įtraukiančio turinio atrasti galės ne tik aistringiausi sporto gerbėjai, bet ir garsių žmonių gyvenimu, sveika gyvensena ar sveikata besidomintys žmonės.

„Siekėme, kad ši laida būtų išskirtinė. Ne taip seniai unikalu buvo jau vien kurti laidą apie sportą. O dabar jų tiek daug, jog turime gerai pasukti galvą, kaip sudominti žiūrovus“, – apie naujojo projekto gimimą pasakoja jo sumanytojas.

Išpildė seną svajonę

Jam antrina ir su žiūrovais kiekvieną ketvirtadienį besisveikinsiantis laidos vedėjas Jonas Nainys. Pašnekovas sako, kad sportas visuomet užėmė svarbią vietą jo gyvenime.

Be to, puikiai atpažįstamas televizijos veidas svajojo bent akies krašteliu pamatyti, kaip ruošiamos sporto naujienos, ir prie to prisidėti. Todėl galimybė dirbti drauge su ypač patyrusių žurnalistų komanda išpildė ilgai brendusį Jono troškimą.

„Sportas yra kupinas adrenalino, rizikos, varžytuvių ir nežinios, kaip viskas baigsis ir kas taps nugalėtoju. Todėl naujoji laida bus labai dinamiška ir kupina daug įdomios informacijos. Kalbėsimės ne tik su sportininkais ir ekspertais, bet ir žinomais žmonėmis, kurie papasakos, ką jiems reiškia sportas bei kokias sporto šakas jie labiausiai mėgsta. Visa tai – meilė sportui“, – mintimis dalijasi naujo „Delfi TV“ projekto starto nekantriai laukiantis J. Nainys.

Pašnekovas išduoda, kad jau pirmojoje laidoje, šį ketvirtadienį, 20 val. jis susitiks ir bendraus su gera savo drauge atlikėja Natalija Bunke. Linksmo pokalbio metu ji pasidalins savo nuomone apie sportą bei jo svarbą ir atsakys net ir į itin intriguojančius klausimus apie asmeninį gyvenimą.

Naujo „Delfi TV“ projekto sumanytojas T. Langvinis taip pat žada, kad jau pirmąjį kartą žiūrovai sužinos ir netikėtą naujieną apie dideles permainas krepšinio pasaulyje. Taip pat išgirs įžvalgas apie artėjančias Lietuvos futbolo rinktinės rungtynes bei Pasaulio futbolo čempionato atrankos batalijas.

Naują „Delfi TV” laidą „Sporto baras“ žiūrėkite nuo kovo 24 d. kiekvieną ketvirtadienį 20 val.

„Delfi TV“ – nemokamas televizijos kanalas, pasiekiamas visiems Lietuvos gyventojams. Nerandi? Kreipkis į savo televizijos tiekėją arba įjunk kanalų skenavimą savo televizoriuje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją