Dainininkė LNK eteryje tikino, jog atsidėti tik motinystei ji neturėjo galimybės, nes reikėjo vykdyti kontrakto sąlygas ir eiti dirbti.

„Negaliu sakyti, kad deja taip įvyko, bet pagimdžius sūnų man tiesiog taip reikėjo. Teko lipti į sceną ir uždirbti tuos pinigus. Gal tiesiog esu toks žmogus, kad man yra sudėtinga būti išlaikomai vyro. Manęs niekada nėra išlaikęs vyras. Tai yra mano minusas. Esu ta moteris, kuri geriau išlaikys kitą, nei mane išlaikys“, – pasakojo ji eteryje.

N. Bunkė sakė, jog jos ir buvusio vyro šeimoje iškilo klausimas, ar ji turėtų išeiti į darbą vos tik sūnui gimus, tačiau sutartis jau buvo pasirašyta ir ji neturėjo kito pasirinkimo. „Taip jau nutiko, kad mums reikėjo tų pinigų. Nusprendėme, kad tas kelias valandas, kiek man reikėjo pasiruošti ir atstovėti eteryje, mes paaukosime“, – sakė ji ir pridūrė, kad buvęs vyras Danielius tuo metu puikiai susitvarkė su sūnaus priežiūra.

Barniai dėl pinigų kyla tik tuomet, kai jų pradeda trūkti. „Buvo momentų mano gyvenime, kai galvojau, kad jei dabar nesiversiu per galvą, tiesiog neturėsime, ką valgyti“, – prasitarė ji.

Tačiau dabar moteris gyvena su mylimuoju Edgaru ir kartu su Danieliumi Bunkumi augina judviejų sūnų Kristupą. „Kristupo tėtis yra tobulas tėtis. Skiria daug dėmesio ir labai jį myli. Nepaisant to, kad gyvena kitoje šalyje, vos tik grįžęs jis pasiima sūnų ir kartu praleidžia tikrai daug laiko“.

Laidos herojė kartu yra įsitikinusi, jog po 40-ies vyrus ištinka krizė ir žmonas, kurios padėjo kuriant bendrą verslą bei uždirbant pinigus, jie tiesiog palieka. Ji pati pažįsta ne vieną šeimą, kuri iš pažiūros atrodė tobula, tačiau galiausiai vyras paliko mylinčią žmoną ir išėjo pas meilužę. „Moteriai tokie dalykai labai sunkūs morališkai“, – įsitikinusi ji.

N. Bunkės gyvenimas nei iš tolo neprimena to, kurį gyvena vyro išlaikoma moteris. Ji pati rūpinasi tiek savo scenine veikla, tiek verslu bei sūnumi. Vaikui ji šiandien skiria visą savo laisvą laiką. Sūnus su mama keliauja net į jos koncertus, o savaitgaliais jiedu vyksta į Kauną pas Natalijos tėvus, kur berniukas gali pabūti su seneliais.

Natalija LNK eteryje pripažino, jog yra gana sudėtingo charakterio, tačiau dabartinis jos širdies draugas moka puikiai su tuo susitvarkyti. „Edgaras moka nekreipti dėmesio į mano išsišokimus ir jis išlaukia, kada ateinu ir pati atsiprašau, – su šypsena apie jau 1,5 metų trunkančius savo santykius pasakojo ji, – dabar įvykių neskubinu ir trečiąkart tekėti nėra būtinybės“.

Tiesa, laidos vedėjui pasiteiravus, kas jų šeimoje uždirba daugiau, Natalija atskleisti nepanoro. „Tai neetiška vyro atžvilgiu“, – nusijuokė ji.

Ir nors daugelis mano, kad tik vaikus auginančios mamos šiandien lieka nesuprastos bei smerkiamos dėl to, kad visą savo laiką skiria vaikams, N. Bunkė sakė sulaukusi pasmerkimo dėl to, jog greitai sugrįžo į darbą, o vaikui buvo samdoma ir auklė. „Kaip ėdė mane visa Lietuva už tai, kad auklė yra, kad palieku vaiką ir išvažiuoju į koncertus.

Mano vaikas turi elgesio problemų. Kaltinu save, kad to dėmesio skyriau per mažai. Bet esu tikra, kad jei ir dėmesio būtų buvę daugiau, jis vis tiek toks turėtų būti. Jis juk turi mano ir tėčio charakterio, kuris nėra dovanėlė“, – su šypsena pasakojo ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (169)