Šį, trečiadienio, vakarą TV3 laidoje „Svogūnų Lietuva“ dainininkė Nijolė Pareigytė-Rukaitienė pasakos prieš kurį laiką atsisakiusi alkoholio.

Žinoma moteris bus apdovanota „Blaivaus svogūno“ statulėle.

Apdovanojimas grupės „69 danguje“ narei bus įteiktas už tai, kad praeityje vakarėlių nevengusi atlikėja pasirinko blaivų gyvenimo būdą ir visiškai atsisakė svaigalų.

„Tikriausiai motinystė daug kam duoda per galvą. Ateina atsakomybės jausmas, ateina visai kitas noras. Prieš tai buvau kitokia ir kitaip gyvenimą dėliojau. Dabar aš esu jau subrendus, suaugus, o anksčiau mėgavausi gyvenimu: savęs neribojau ir nestabdžiau“, – TV3 eteryje šį vakarą kalbės dainininkė.

Garsi moteris neslėps, kad anksčiau ji nevengdavo iki paryčių besitęsiančių linksmybių, kuriose netrūkdavo svaigiųjų gėrimų. „Pas mane gyvenime viskas vyko etapais. Buvo mokslai, po to buvo grupės pradžia, kada tikrai gyvenau tokį linksmą, jauną gyvenimą. Gerdavau iki ryto, linksmindavausi su draugais“, – prisipažins Nijolė.

Atsisakyti alkoholio N. Pareigytę-Rukaitienę paskatino dukra. Moteris pasakos nenorinti, kad jos vaikas matytų alkoholį vartojančius tėvus: „Visi, kurie esate tėvai, turite vaikus, suprantate, kad pradedi gyventi daugiau dėl vaikų. Nori jiems skirti savo laiką, o ne pramogoms. Kad paskui skaudančia galva, kai norisi tik gulėti lovoje, netektų galvoti „O dieve, dar vaikas čia nori valgyti“. Aš nenoriu, kad vaikas matytų butelius ant stalo, kad matytų girtus veidus. Noriu, kad ji augtų sveikoje, gražioje aplinkoje“.

Alkoholio vartojimo problemą iškėlusi dainininkė laidos studijoje ragins visus susimąstyti apie jo daromą žalą. „Blaivų gyvenimą gyventi yra daug geriau ir dabar galiu sakyti tai drąsiai. Jei tik yra kokių abejonių ir matote, kad tai gyvenime yra kliūtis, tai atsisakykite ir išsivaduokite iš jos“, – patarimais dalinsis Nijolė.

Antroji laidos nominacija – „Legendų legendinės skyrybos“ – šįvakar atiteks Lietuvos estrados grandui Aleksui Lemanui. Po 47-erių bendro gyvenimo metų su žmona išsiskyręs dainininkas džiaugsis suradęs gerokai jaunesnę mylimąją. „Pirmą kartą gyvenime aš supratau kas yra tikroji meilė. Nesvarbu kiek tau metų. Galima tai pajusti ir 90-ies, bet vadinasi iki tol nebuvo meilės, nebuvo bendrų ryšių, nebuvo apie ką svajoti. O čia likimas lėmė, kad taip užvirė krūtinėje ir pas ją, ir pas mane... Ačiū viešpačiui, ačiū likimui, kad aš sutikau tą moterį“, – laidos studijoje atvirai apie naujai užgimusius jausmus pasakos A. Lemanas.

Kam šį vakarą atiteks trečioji nominacija „Melagis per tiltą važiavo“, paaiškės laidoje „Svogūnų Lietuva“ 20.00 val. per TV3.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)