„Mes su Mia esame draugės ir ne pagal scenarijų, gyvenime. Todėl vaidindamos vis nukrypstame nuo mums sukurto teksto, – juokiasi N. Pareigytė. – Kaskart pagaunu save panirusią į apmąstymus, ką iš tikrųjų pasakyčiau, kaip pasielgčiau vienoje ar kitoje aprašytoje situacijoje.
Vaidinti save - nejuokinga. Labai įdomu, bet labai sunku. Vis dirsteliu, kaip reaguoja Saulius Balandis”.

„Mane kvietė vaidinti ir seriale „Kelias namo“. Deja, dėl mokslų – magistrinio darbo gynimo – negalėjau pasiūlymo priimti”, – sako N. Pareigytė.

Nijolė pati stebisi, jog televiziniai darbai staiga pasipylė lyg iš gausybės rago. „Naujųjų išvakarėse per radiją skaitė horoskopus metams. Ingrida Martinkėnaitė kaip tik važiavo mašina ir klausėsi, o paskui paskambino man ir sako: „Šauliui 2011 metai bus tokie, kad geresnių kažin ar sulauksi. Keisis darbo komanda, bus labai daug produktyvių pasiūlymų“, – šypsosi Nijolė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją