„Kiek galima sėdėti ir kritikuoti. Tegul pati pabando, ką reiškia būti scenoje“, – sprendimą į savo pasirodymą pasikviesti ir sužadėtinę komentavo N. Juška.

A. Jurgilaitė su dainininku Ruslanu Kirilkinu scenoje atliko jautrią dainą „Akimirka“, o N. Juška tuo metu demonstravo neįtikėtinus triukus su delfinais. Tačiau komisijai didesnį įspūdį paliko ne jo, o A. Jurgilaitės pasirodymas.

„Agne, kodėl nedainuoji didžiojoje scenoje, toks talentas slepiamas namuose. Kodėl su Ruslanu neparuošėte „gabalo“ ir sykiu nedalyvavote šių metų „Eurovizijos“ atrankoje?“ – klausimus moteriai žėrė jos balsu susižavėjęs komisijos narys Ramūnas Vyšniauskas.

Jis paragino Agnę kitais metais dalyvauti „Eurovizijos“ atrankoje. „Tu su Ruslanu dainuosi, o Nerijus šoks“, – būsimą pasirodymą kūrė R. Vyšniauskas.

Kiti komisijos nariai – Lietuvos jūrų muziejaus direktorė Olga Žalienė bei režisierius ir televizijos laidų vedėjas Vytenis Pauliukaitis taip pat neslėpė susižavėjimo A. Jurgilaite. Tačiau jie gyrė ir N. Jušką, kuris sparčiai tobulėja ir vis labiau susidraugauja su delfinais.

„Namuose juk dar turite ir sūnų, gal ir jį pamatysime“, – smalsavo V. Pauliukaitis. „Sūnų palikome finalui. Jis pats didžiausias mūsų koziris“, – intrigavo N. Juška.

Į projekto „Delfinai ir žvaigždės“ laidos filmavimą gausiai susirinkę žmonės galėjo išvysti ir kitų dalyvių pasirodymus, kurie nepaliko abejingų.

Laidos tema – populiariausios lietuviškos dainos. Todėl renginių karaliumi vadinamas Remigijus Žiogas į pagalbą pasikvietė vieną talentingiausių Lietuvos dainininkų Vaidą Baumilą. „Labai protingas sprendimas. Jei moterys nebalsuos už Remigijų, tikrai balsuos už Vaidą“, – teigė laidos vedėja Gabrielė Martirosianaitė.

„Žiogai, užvedei, nebežinau, kaip vertinti. O dar ir Vaidas, kuris man labai patinka“, – sumišęs po R. Žiogo pasirodymo buvo R. Vyšniauskas.

„Žiogas akivaizdžiai ruošiasi į delfinų Euroviziją“, – replikavo ir V. Pauliukaitis.

N. Pareigytė šįkart išdavė savo grupę „69 danguje“ ir pasirodymui pasirinko Manto Jankavičiaus dainą „Laisvi drugeliai“. „Nenoriu būti banali, juk kartą jau dariau pasirodymą su savo grupe“, – paaiškino N. Pareigytė, savo pasirodymu visus kvietusi svajoti ir būti laisvais.

Vandens bijanti organizacijos „Gelbėkit vaikus“ atstovė Lina Gedmintienė pirmą kartą panėrė į baseiną ir tokiu savo ryžtu sužavėjo žiūrovus bei komisiją.

Projekte „Delfinai ir žvaigždės“ dalyvaujanti Aistė Pilvelytė į pagalbą šį kartą pasikvietė R. Kirilkiną. Nors jie puikiai gyvai atliko Kastyčio Kerbedžio dainą „Nakty“, tačiau iš komisijos sulaukė karčių žodžių. „Neužtenka tik padainuoti, pamaitinti delfinus ir kelis kartus mostelėti ranka, duodant jiems komandą atlikti tam tikrus elementus. Mes norime daugiau“, – griežtas buvo V. Pauliukaitis.

Staigmeną žiūrovams buvo parengusi ir daugkartinė Europos kiokušin karatė čempionė Rita Pivoriūnaitė. Iš publikos pakilo ir į baseiną sykiu su ja nėrė projekto praėjusio sezono nugalėtojas Aurelijus Liškauskas. „Čempionas čempionei“, – apie savo pagalbą R. Pivoriūnaitei kalbėjo A. Liškauskas.

Projekto „Delfinai ir žvaigždės“ laida bus filmuojama ir sekmadienį, kovo 20 dieną. Kiti filmavimai – balandžio 2, 3 dienomis. Visų jų pradžia – 15 val.

Unikalaus projekto „Delfinai ir žvaigždės“ laidos per LRT televiziją bus rodomos nuo kovo 22 dienos, kiekvieną antradienį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)