Su grupe „Pop Ladies“ kartu koncertuojančios dainininkės sako, kad bendrauja ne tik darbe. Žinomos moterys neslepia: po koncertų pajūryje, Klaipėdoje esančiame Natalijos ir Deivydo, o dabar jau ir Katažinos name jos kartais miega vienoje lovoje, o Vilniuje tingiais sekmadienio rytais kartu kepa blynus su afrodiziakais.

Natalija pripažįsta: į visas Deivydo drauges ji žiūrėdavo labai kreivai tol, kol sutiko Katažiną. O Katažina neslepia – kalbėdama apie Deivydą, neretai prašo Natalijos patarimo.

Tiesa, kai Katažina pirmą kartą gyvai pamatė būsimą vyrą, dainininkei jo labai... pagailo. Kodėl? Apie tai sekmadienį papasakos TV3 laida „Virtuvės istorijos“. Žinomos moterys ir laidos vedėjas Andrius Žiurauskas ne tik plepės apie tarpusavio santykius, bet ir keps gardžius blynelius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (98)