„Dainuok mano dainą” šou kiekvieną savaitę garsūs dainininkai dainuos vieno dalyvio dainas. Pirmasis šeimininkauti ėmėsi grupės „Rondo” lyderis Aleksandras Ivanauskas. Aštuoni jo kolegos parengė netikėtas, dar negirdėtas jo dainų versijas.

„Na ką, dabar norit, kad viską sugadinčiau?”, - pusiau juokais paklausė Natalija, kai eilė dainuoti atėjo jai. Buvusi „Yvos”, o dabar – „Pop Ladies” žvaigždė pasirinko atlikti dainą „Pelenė”. Kūrinį ji repetavo dieną naktį, kad tik viskas pavyktų. „Repetavau su savo sūnumi. Aš niūniuoju melodiją, jis man pritaria”, - juokėsi trejų metų Kristupo mama.

Kodėl pasakiau, kad viską sugadinsiu? Tai – ironija. Juk daug kas sako, kad nemoku dainuoti, nors jau seniai įrodžiau, kad moku. Gal ir neturiu stebuklingo vokalo, bet šou versle ir be balso yra dalykų, kurie veža žiūrovą. Ši daina man labai graži, ją skyriau savo sesei”, - po pasirodymo kalbėjo Natalija.

Dainininkė savo seserį Kristiną prisiminė neatsitiktinai. „Ji būdavo mano šešėlyje, grupėje „Yva” likdavo užnugaryje. Man džiugu, kad ji pagaliau savo rankomis ėmė kurti gyvenimą. Tapo princese. Kristina, tu pelenė man buvai, ir nėra tavęs tokios”, - apie grupės „Magnit” vokalistę ir nuosavo grožio salono savininkę Kristiną Ivanovą kalbėjo garsioji jos sesuo. O pati Natalija? Pelenės metaforą ji puikiai pritaiko ir sau pačiai. „Aš esu pavyzdys, kaip paprasta mergina iš Kauno, ne iš turtingų tėvų šeimos, gali tapti scenos dainininke. Man scenos nieks nenupirko, visko pasiekiau savo darbu”.

Natalija šiandien yra jau subrendusi kaip dainininkė. Tokį verdiktą po pasirodymo „Dainuok mano dainą” paskelbė Aleksandras Ivanauskas. „Aš ją stebėjau nuo pat jos karjeros pradžios. Drąsiai sakau: ji šiandien dainuoja kur kas geriau nei anksčiau ir jau gali rinktis sudėtingas ir melodingas dainas”.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (262)