„Maestro“ filmavimus Lietuvos nacionaliniame operos ir baleto teatre, rašoma pranešime spaudai.

Pagal BBC formatą sukurtas muzikinis projektas „Maestro“ atvėrė duris į vienos paslaptingiausių profesijų pasaulį. Į savo rankas paimti batutą – dirigento lazdelę – ir sugroti garsiausius muzikinius kūrinius ryžosi žinomi Lietuvos žmonės, iki tol neturėję nė menkiausios dirigavimo patirties. Projekte dalyvauja TV laidų vedėja, muzikologė Zita Kelmickaitė ir režisierius Vytenis Pauliukaitis, aktoriai Lina Rastokaitė ir Dainius Kazlauskas, atlikėjai Tomas Narkevičius-Free Finga bei Monika Pundziūtė-Monique, žurnalistas Giedrius Drukteinis bei diskžokėja Samanta Savickytė-Žukauskė (Dj Samanta).

Savo favoritus galite išvysti gyvai, dalyvaudami projekto filmavimuose. Artimiausias filmavimas Lietuvos nacionaliniame operos ir baleto teatre – rugsėjo 5 dieną, 19.30 val. Finalinės laidos filmavimas – rugsėjo 26-ąją, 19.30 val.

Norėdami dalyvauti laidos filmavimuose, registruokitės el. paštu maestro.registracija@gmail.com, nurodydami savo vardą ir pavardę. Dalyvavimas filmavime yra nemokamas. Į filmavimą įleidžiami tik galimybių pasą turintys žiūrovai.

„Maestro“ – muzika mano rankose! Šeštadieniais, 21 valandą, tik per LRT TELEVIZIJĄ ir portale LRT.lt

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)