Šeštadienį duetų su artimaisiais koncerte Mr. Jumbo surinko mažiausiai žiūrovų ir komisijos balsų. Jis su savo vokalo mokytoju Povilu Meškėla atliko originalią, už širdies griebiančią šlagerio „Margas drugys“ interpretaciją.

„Margas drugys gali nutūpti ant rokerio rankos. Ir jo aš nesugniaužysiu, o paleisiu skristi ir grožėsiuosi juo“, - sakė Mr. Jumbo, kai komisija jį pakritikavo už perdėm švelnų dainos charakterį.

Paulius atliko duetą su savo vadybininke ir mokytoja Laima Lapkauskaite. Skambėjo specialiai L. Lapkauskaitės šiam pasirodymui parašyta lyriška daina apie meilę.

Rūta Ščiogolevaitė Pauliui priminė, kad šis scenoje nestovėtų it stuobrys, daugiau judėtų. „Ankstesniuose pasirodymuose jau buvai persilaužęs, šypsodavaisi, šokai, o dabar – ir vėl stovi kaip įkaltas“, - komentavo R. Ščiogolevaigtė.

Paulius sulaukė ne tik R. Ščiogolevaitės, bet ir scenos kolegų kritikos. Septyni šou dalyviai pareiškė norą, kad Paulius kitą šeštadienį susikautų dėl išlikimo.

Trečią nelaimingąjį išrinks Ruslanas. Jis po kurio laiko susigrąžino šou lyderio titulą – po linksmo pasirodymo su savo močiute surinko daugiausiai žiūrovų ir komisijos palaikymo.

Kam Ruslanas įteiks karštąją natą, sužinosime kitą šeštadienį, 19.00 val., muzikos šou „Muzikos akademija“ per LNK.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją