Trečiadienio popietę dėl komisijos simpatijų varžosi daugiau nei 20 atrankos dalyvių. Kiekvienas jų – savito charakterio, muzikinio skonio, bet visus juos vienija noras išplėšti bilietą į intriguojantį projektą.

Kiekvieno iš kanddatų prašoma trumpai prisistatyti be pademonstruoti savo vokalinius gebėjimus. Be kita ko, jie turi įtikinti komisiją, kodėl yra verti dalyvauti projekte.

Dalyvių pasirodymus šįkart vertina kompetetinga komisija: atlikėjas Alanas Chošnau, rokeris Povilas Meškėla, prodiuseriai Dominykas Kubilius bei Laura Paukštė.

Iš daugiau nei dviejų dešimčių kandidatų aukštai pakėlę galvas išeis tik 10. Jie taps netrukus startuosiančio projekto žvaigždėmis, kurie rungsis ne tik dėl šlovės, bet ir solidaus piniginio prizo. Projekto laimėtojui atiteks net 10 tūkst. eurų.

„O 10 tūkst. eurų ant žemės nesimėto“, – nusijuokė prodiuseris D. Kubilius.
Dominykas Kubilius

Išrinktieji projekto dalyviai jau nuo vasario 4-osios bus apgyvendinti verslo parke „Gariūnai“. Prieš ketverius metus, 2013-aisiais, čia buvo įsikūrusi ir realybės šou „Paslapčių namai“ komanda.

Anot šou prodiuserio, „Aš – superhitas“ dalyviai turės atremti ne tik tarpusavio konkurenciją, bet ir susitaikyti su mintimi, kad bus nuolat stebimi.

„Šis muzikinis realybės šou bus ypatingas tuo, kad jam bus skiriama ypatingai daug eterio“, – sakė D. Kubilius.

Laidos formatas žiūrovams jau gerai pažįstamas. Nuo pirmadienio iki ketvirtadienio bus transliuojamos trumpos dienos apžvalgos, vadinamos projekto dienoraščiais.

Šeštadieniais dalyviai stos į išlikimo kovą ir ant didžiosios scenos rungsis dėl galimybės kitą savaitę pasirodyti projekte. Na, o laidas praleidę žiūrovai sekmadieniais galės stebėti didžiųjų kovų pakartojimus.

Portale „TV3“ dalyvių gyvenimą bus galima stebėti tiesiogiai visą parą. O kameros, tradiciškai, įmontuotos visuose kambariuose – net vonioje, tad pasislėpti, regis, nebus kur!

Tiesa, yra viena įdomi detalė. Anot prodiuserio, žiūrovai galės skirti dalyviams tam tikras užduotis. Paskirtą užduotį dalyvis turės atlikti nedelsdamas, o jei atsisakys tą daryti...

„Geruoju nesibaigs“, – šmaikštavo D. Kubilius.

Projektas išsiskirs ir tuo, kad jame nebus jokios fonogramos. Tik gyvas vokalas ir gyvi muzikantai. Atrinktieji dalyviai – jau glaudžiai susipažinę su muzika. Ir mokyti dainuoti jų čia niekas neketina.

„Jie moka dainuoti, jie gali dainuoti. Šis realybės šou – tai jų didysis laiptelis į didžiąją sceną“, – sakė šou prodiuseris.

Komisija po atrankos pranešė, kuriems dalyviams pasisekė ir jie pateko į realybės šou. Tai Silvestras, Elvina, Kotryna, Kasparas, Viktorija Faith, Valda, Nerijus, Monika, Mindaugas, Jomantė, Dovilė ir Monika Valatonytė. Kadangi į projektą pateko net vienuolika dalyvių, vienas iš jų prie realybės šou prisijungs iškritus kitam.

Muzikinio realybės šou atrankos akimirkos:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)