Panašu, pasirodymas sužavės „Muzikinės kaukės“ komisiją, kurie negailės gražių žodžių Tadui. Tiesa, šį šeštadienio vakarą komisijos nariai nebeturės teisės balsuoti – BTV šou nugalėtoją, balsuodami trumpuoju numeriu, išrinks tik televizijos žiūrovai. „Žmonės balsuos už tą atlikėją, kuris jiems labiausiai patiks. Aš labai tikiuosi, kad mano įkūnyti personažai juos palietė ir jeigu taip yra, tuomet tikiu, kad nepagailės ir vieno ar kito balso už mane“, - sako Tadas Rimgaila.

Tadas Rimgaila pasipasakojo apie labiausiai patikusius bei daugiausiai pastangų ir laiko kainavusius pasirodymus: „Arčiausiai širdies man buvo įsikūnijimas į grupę „Metallica“. Šiaip aš roko muzikos gerbėjas, todėl laisvai jaučiausi pasirodydamas. Turiu prisipažinti, kad ir į Ingą Valinskienę įsikūnyti man patiko. Buvo labai įdomi patirtis, juk ne kiekvieną dieną tenka įkūnyti moterį. O dar tokią moterį... Tiesa, kai gavau įkūnyti Arvydą Vilčinską, aš tikrai galvojau, kad būsiu paskutinėje vietoje, bet gavosi daug geriau, nei tikėjausi.“

Žinomas vyras įvardijo ir savo favoritą šiame projekte: „Man sunku vertinti visus finalininkus, tuo labiau, kad pats esu finale. Jeigu būčiau žiūrovas, nevertinant savęs, iš likusių trijų finalininkų palaikyčiau Rūtą Ščiogolevaitę, nes manau ji vokaliai stipriausia iš mūsų visų.“ Tiesa, T. Rimgaila pripažįsta, kad Rūta šiame projekte turėjo milžinišką iššūkį ir tik BTV žiūrovai nuspręs ar su tuo ji susidorojo. „Žinomas dainininkas dažnai turi savo balso spalvą, gerai atpažįstamą tembrą ar judesius, tad jam sunku dalyvauti tokiame projekte, kur reikia viso to atsikratyti. Tačiau tikrai nemanau, kad kažkam buvo lengviau. Iš šono gali pasirodyti, kad linksmas, smagus projektas, bet realiai reikalauja labai daug pastangų“, - tikina „Muzikinės kaukės“ finalininkas.

Visi projekto dalyviai „Muzikinėje kaukėje“ iki finalinės laidos įsikūnijo net po dvylika kartų. Tadas Rimgaila BTV projekte įsikūnijo į Andrių Mamontovą, Enrique Iglesias, Demis Roussos, Toto Cutugno, Vytautą Šiškauską, virto pop karaliumi Michael Jackson, grupe „Metallica“, Elvis Presley, Lietuvos atstovu „Eurovizijoje“ – Donny Montell, „Muzikinėje kaukėje“ taip pat dalyvaujančiu Arvydu Vilčinsku, komisijos kėdėje sėdinčia Inga Valinskiene, Bryanu Adamsu. Šį šeštadienio vakarą, „Muzikinės kaukės“ finale projekto finalininkai įsikūnys net po du kartus.

Jau žinoma, kad Valentinas Krulikovskis taps grupės „Maroon 5” lyderiu Adam Levine, Tadas Juodnsukis įsikūnys į Mantą Jankavičių, o Tadas Rimgaila įsikūnys į grupę „Guns N' Roses“. „Muzikinės kaukės“ finale netrūks ir kitų įspūdingų įsikūnijimų – net šeši projekto dalyviai, nepatekę į finalą, taip pat pasirodys šventinėje „Muzikinės kaukės“ laidoje, kur bus suskirstyti į tris duetus. Laidoje pasirodys ir daugiau netikėtų svečių. Finalo metu šou nugalėtoją skambučiais ir SMS žinutėmis išrinks televizijos žiūrovai. „Muzikinės kaukės“ finalas – Šv. Kūčių vakarą, 19:30 per BTV.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)