„Kai atėjau į šį šou, neturėjau tikslo būti finale arba būti pastebėtas. Tiesiog norėjau pasisemti naujos patirties ir tobulėti. Smagu, kad buvau pastebėtas ir įvertintas“, – pranešime spaudai sako vienas finalininkų Alen Chicco. – Jaučiu, kad man pavyko labai gerai pasirodyti ir esu patenkintas savimi. Žinoma, buvo tokių akimirkų, kai pats sau sakiau – ką aš čia darau?! Nesąmonė! Bet labai greitai susiėmiau ir pagalvojau, kad net blogas pasirodymas yra gerai, nes iš jo gali pasimokyti. Čia būdamas supratau, kad nereikia savęs nuvertinti ir, tikiuosi, ateityje mokėsiu priimti net didelę klaidą profesionaliai ir viską įvertinti kaip pamoką, ir tam tikrą gyvenimo etapą”.

Savo ekstravagantiška išvaizda ir nebijojimu eksperimentuoti jis patraukia ne vieno dėmesį. O drąsa nebijoti būti savimi retai palieka abejingais.

Kaip pats atlikėjas sako, juo arba žavisi, arba nekenčia ir tai yra normalu. Svarbiausia, nelikti nepastebėtam. Todėl ir „Muzikinėje kaukėje“ ne vienas jo pasirodymas sulaukė ne tik komisijos nuostabos, bet ir pagyrų. Dainininkė Inga Valinskienė ne kartą yra sakiusi, kad šis atlikėjas jai yra šio sezono didžiausias atradimas.

„Man įsiminė net keletas mano įkūnijimų, bet aš nesakau, kad vieni buvo geresni už kitus. Turiu pripažinti, kad kai kurie pavyko geriau, o kai kurie blogiau. Žinoma, Michaelas Jacksonas yra tas įkūnijimas, kuris man įsimins dar ilgai. Šis pasiruošimas pareikalavo labai daug valandų darbo. Visų pirma, reikėjo skirti begalę laiko vien vokalo technikai, nes taip, kaip dainuoja šis atlikėjas, yra be galo sudėtinga. Jeigu nesitreniruoji, jau po penkių minučių gali likti be balso. Todėl, patikėkit, reikėjo labai daug dirbti. Choreografija – dar vienas iššūkis šiame pasirodyme. Labai džiaugiuosi, kad esu ragavęs gatvės šokių ir turiu supratimą apie locking ir poping stilius, nes M. Jacksonas iš jų yra pasiėmęs labai daug detalių savo pasirodymams“, – pasakoja Alen Chicco.

Atlikėjas priduria, kad džiaugiasi dalyvaudamas projekte, kurio organizatoriai nėra abejingi įvykiams Ukrainoje. Todėl ragina visus savo ir kitų trijų finalistų gerbėjus atiduoti savo balsus, nes kiekvienas skambutis ir žinutė virs pinigais, kurie bus paaukoti organizacijai „Blue/Yellow“: „Vienas euras nėra daug kiekvienam iš mūsų, bet kovojantiems kare kas dieną tai gali reikšti labai daug. Todėl tikiu, kad šią auką galime padaryti kiekvienas.“

Jau šį šeštadienį televizijos žiūrovai išrinks dešimtojo, jubiliejinio, „Muzikinės kaukės“ sezono nugalėtoją – 19.30 val. įsijunkite BTV.

Visi Alen Chicco įvaizdžiai laidoje - nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją