„Poliarizuotų stiklų“, „Rondo“, E. Sipavičiaus vizitinėmis kortelėmis tapusias dainas jaunimas ketvirtadienio vakarą interpretuos savaip. „Ar žinote kas čia?“ – traukdamas popierinę pakuotę susirinkusiųjų klaus laidos vedėjas Martynas Starkus. Salėje nuvilnijus griausmingoms ovacijomis, nuo muzikos reikalų tema pasisuks į buitį. Popieriniai, tarybiniai pieno pakeliai, permatomi krepšiai pirkiniams ir kitoks daktariškos dešros skonis – visa tai estrados veteranų atsiminimuose.

Ne mažiau audringų aplodismentų sulauks ir senieji kadrai iš Lietuvos televizijos archyvo, kuriuose – plikę po peruku slėpęs aktorius Ramūnas Rudokas ir niekada nesenstantis Stano. Egidijus Sipavičius prisipažins, kaip prieš kelis dešimtmečius nustebino grupės nario sapnas. „Klasės draugas, su kuriuo kartu grojome, ryte pranešė, kad jis išdrįso sapnuoti, jog mes grojame Kauno halėje. Nors grodavome ten, kur vietoje kėdžių taburetės, o bosistas grojo paprasta gitara“, – juokėsi Egidijus.

Estrados klasikos vakaras kitaip – ketvirtadienį 21.15 val. per Lietuvos televiziją. Klasikams ir naujokams diriguoja Martynas Starkus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją