Projekto puslapis Mtvcherrygirl.com pradėjo veikti jau ketvirtadienį ir naujausius pasiūlymus, kaip madingai tausoti gamtą, ten galima rasti kasdien.

Cherry Girl – viliojanti ir įkvepianti asmenybė, kuri gyvena ir auga skaitmeniniame pasaulyje, įskaitant jai sukurtą internetinį puslapį, regioninius MTV tinklapius, jos blog‘ą, twitter, televiziją, fanų sukurtus tinklapius, bei socialinius portalus, kaip Facebook.

Kas ji tokia ir už ką ji kovoja? Cherry Girl sukurtas puslapis rodys, kaip Cherry gyvena, ką masto, kuo užsiima. Cherry - maištinga, ieškanti nuotykių, pramogaujanti. Jos veiksmai, gyvenimo būdas visuomet teigiamai veikia aplinką, gamtą bei ją supančius žmones. Cherry savo gyvenimo būdu parodo, kaip viliojančiai gali atrodyti gyvenimas, gyvenant visiškai kitaip, taupant energiją ir nešvaistant jos veltui.

Cherry Girl pasauliui bus pristatyta su 60 sekundžių video klipu, kuris jau nuo šiandien yra rodomas ir MTV Lietuva eteryje. Klipas intriguojančiu pavadinimu „Play With The World“ yra vieną iš Cherry Girl nekonvencialaus elgesio pavyzdžių: ji slepia vyšnių kauliukus nepažįstamų žmonių kišenėse, kad pakeistų blankų ir neįdomų kraštovaizdį į gražų žydintį vyšnių sodą.

Pagrindinis akcijos kūrėjų dėmesys kuriant tinklapio dizainą bei visus likusius akcijos elementus buvo nukreiptas į tikrai patrauklios ir tikroviškos virtualios erdvės sukūrimą. Su Cherry Girl susijusi medžiaga bus paskelbta visuose MTV regioniniuose tinklapiuose nacionaline kalba.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją