„Moterys meluoja geriau“ dešimtame sezone netrūks intrigų, nuotykių, kriminalų ir meilės. Jubiliejinis kultinio serialo sezonas į televizijos ekranus sugrįš ne tik su žiūrovų jau pamiltais, bet ir naujais personažais bei itin intriguojančiu siužetu. Ryškiausi pokyčiai laukia žavingosios Medos. Ji susitiks su visomis savo 9-ių sezonų „meilėmis“. Tuo metu Galinos gyvenime prasidės naujas etapas: ji išsiskirs su Kostia ir užmegs romaną su... „alfonsu“.

Jubiliejinio sezono anonso filmukas ne tik itin intriguojantis, bet ir šmaikštus. Jame – žavingosios Medos vaidmenį atliekanti aktorė Inga Norkutė ir dešimtys pusnuogių vyrų. Anonsinis filmukas prasideda epizodu, kai aktorė I. Norkutė viliokiškai guli ant lovos, o iš jos spintos išeina virtinė pusnuogių vyrų. Toks vaizdas be žado palieką Medos dešimtojo sezono meilę, kurį įkūnija prie serialo komandos prisijungęs Andrius Paulavičius.

„Meda vėl turės naują simpatiją, tiesa, jis ją apgaus. Perskaičiusi scenarijų truputėli net pyktelėjau. Juokiausi, kad serialo pavadinimą reikia pakeisti į vyrai, o ne moterys meluoja geriau. Man ypač patinka, kad šiame sezone bus meilės trikampis. Tarp mano, Dainiaus Kazlausko ir Andriaus Paulavičiaus personažų. Tikrai yra, ką vaidinti“, – juokdamasi apie jubiliejinio sezono siužetą pasakojo I. Norkutė.

Nuo 2008 metų kuriamas televizijos serialas šiais metais švenčia 10-ąjį jubiliejų. Visi iki tol buvę sezonai tvirtai laikėsi reitingų viršūnėse. Serialo prodiuserė Agnieška Giedrikienė tikina, kad rudenį į TV3 eterį kultinis serialas grįš tikrai atsinaujinęs.

„Sugrįšime atsinaujinę, bet esminių ypatybių. dėl kurių per tiek sezonų buvo užkariautos žiūrovų širdys, neprarasime. Staigmenų tikrai pateiksime. Viena iš jų – atsinaujinusi serialo komanda. Prie serialo prisijungs Skaistė Anusevičiūtė, Andrius Paulavičius, Darius Petkevičius. Žinoma, ir toliau išvysime visų mylimus aktorius“, – pasakojo serialo „Moterys meluoja geriau“ prodiuserė.

Naujasis „Moterys meluoja geriau“ sezonas bus pilnas iš kojų verčiančio humoro, už širdies griebiančių melodramų ir net trilerio elementų. Seriale vaidmenis ir toliau kurs Nerijus Gadliauskas, Inga Norkutė, Vitalija Mockevičiūtė, Džiugas Siaurusaitis, Ramūnas Rudokas, Marius Jampolskis, Dainius Kazlauskas ir kiti žinomi aktoriai. Prie „Moterys meluoja geriau“ komandos prisijungs Darius Petkevičius ir Andrius Paulavičius, o Justiną Žiogaitę pakeis Skaistė Anusevičiūtė.

„Moterys meluoja geriau“ anonsinis filmukas:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)