Aktorius pripažįsta, kad iš tiesų norėtų vienai dienai tapti moterimi – tam, kad suprastų, kas dedasi moters galvoje.

M. Jampolskis prisipažino, kad toks persikūnijimas jam nebuvo pirmasis. Moterimi jis jau buvo virtęs viename iš savo spektaklių. Tiesa, „Moterys meluoja geriau“ filmavimo aikštelėje viskas buvo padaryta itin kruopščiai – aktoriui priklijuotos blakstienos, dirbtiniai nagai, uždėtas perukas.

„Tai nėra mano pirmas toks persirengimas, tiesiog gal pirmas toks rimtas, kuriame „viskas įskaičiuota“. Tiek nagų prilipdymas, blakstienų prilipdymas – viskas nuo iki. Man dar taip nebuvo. Buvo toks iššūkis, nes galvojau, kad nepatogiausia bus blakstienos, bet nepatogiausia pasirodė nagai. Atrodė, kad nieko negali daryti su rankomis, nes ką bedarysi, tas nagas nulūš“, – juokėsi žinomas vyras.

Aktoriui teko ir kita, net kai kurioms moterims sudėtinga užduotis – avėti aukštakulnius. Tiesa, M. Jampolskiui moteriški batai taip pat nebuvo naujiena: „Nėra lengva su jais būti, nes mano kojos nepritaikytos vaikščioti pasistiebus. Bet tai irgi ne pirma mano patirtis. Esu viename spektaklyje turėjęs bėgioti su berods penkiolikos centimetrų „kablais“, ten dar ir platforma buvo.“

M. Jampolskis sutinka, kad drabužiai, makiažas, dirbtiniai nagai ir šukuosena – toli gražu ne viskas, kas padaro moterį moterimi. Net keletą dienų įsijautęs į moters amplua, Marius dar nesijaučia supratęs dailiosios lyties.

„Šiame filmavime moterimi buvau ne vieną dieną, tai jau viską kaip ir nuveikiau, ką norėjau. Dėl apsirengimo, tai moterimi jau pabuvau, bet norėčiau vieną dieną pabūti moters psichikoje ir pagaliau suprasti, ką gi jos galvoja. Tai – didžiausia paslaptis“, – šypsodamasis kalbėjo aktorius.

Kaip M. Jampolskiui pavyko įsikūnyti į moterį TV3 žiūrovai išvys jau šį, trečiadienio, vakarą 21.00 val. seriale „Moterys meluoja geriau“.

Devintą sezoną skaičiuojantis „Moterys meluoja geriau“ pateiks malonių staigmenų: laukia intriguojantis siužetas, kvatoti priversiantys herojų nuotykiai, o svarbiausia – scenarijaus vingiai į televizijos ekranus sugrąžins žiūrovų pamėgtus personažus. Naujasis sezonas bus pilnas iš kojų verčiančio humoro, už širdies griebiančių melodramų ir net trilerio elementų. Prie serialo vairo stojo net du itin talentingi režisieriai – Mykolas Vildžiūnas ir Andrius Žiūrauskas, o prie „Moterys meluoja geriau“ aktorių komandos prisijungė Ramūnas Rudokas, Marius Jampolskis, Justina Žiogaitė, Dainius Kazlauskas, Brigita Arsobaitė, Kristina Andrejauskaitė, Nerijus Gadliauskas ir kiti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)