„Toks jo tikrasis vardas ir jam turbūt lemta būti „Youtube“ žvaigžde. Jis jau turi du video. Dar laukia jo karjera, galbūt kada nors. Jis turėjo pravardę Antena, Anteniukas“, – LNK laidoje „Gyvūnų pasaulis“ pasakojo atlikėja.

Anteniukas, Leo, Youtub‘as iš tiesų jau yra „Youtube“ žvaigždė. Kai Monika su Pauliumi įrašinėja kūrinius, keturkojis draugas apie kiekvieną natą ar posmą turi savo nuomonę. Leo pats nusprendžia kada klausyti Monikos, kada Pauliaus. O kartais nusprendžia visai neklausyti. Todėl Monika su Leo pradėjo lankyti dresūros treniruotes.

„Jei daryčiau dabar iš naujo, tikrai neičiau į grupines dresūras. Aišku, geriau negu nieko, bet eičiau iš karto privačiai ir netgi pinigų, atrodo, susitaupo, nes grupinės treniruotės atrodo pigesnė, bet jos žymiai mažesnę naudą atneša“, – apie savo augintinio dresūrą pasakojo Monique.

Beje, kai Monika Pundziūtė su Pauliumi išvyksta iš šalies, kartais Leo palieka šunų darželyje!

Kaip garsi atlikėja su mylimuoju rūpinasi savo keturkoju šeimos nariu, kada šunims reikalingi vitaminai, smagiausi namų vaizdeliai ir dar daugiau – jau šią šeštadienio pavakarę LNK laidoje „Gyvūnų pasaulis“ 17.55 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją