Rožiniai plakai – tik stiliaus eksperimentas, žavus perukas. O štai su savo tikraisiais plaukais Monika Marija iš tikrųjų turi rimtų problemų. Pranešime spaudai rašoma, jog dabar ji jau ne tiek blondinė, kiek brunetė.

„Visi skundžiasi, kad į kirpyklas jau reikia eiti, kad nebegali žiūrėti į save. O man patinka. Tiesą sakant, jau buvau pamiršusi, kokia tikroji mano plaukų spalva“, – juokiasi mergina.

Monika Marija jau penkias savaites sėdi namuose. Kadangi yra ne tik dainininkė, bet ir vizažistė, stumia laiką darydama sau eksperimentinius makiažus.

„Man patinka ryškūs, netikėti makiažai, kurios darant reikia iš savęs išspausti kažką naujo. Ieškau vis naujų spalvų, naujų figūrų ir panašiai. Tokie makiažai man labiausiai ir patinka, o ne tie, patys paprasčiausi, glamūriniai“, – pasakos karantine dienas smagiai leidžianti Monika Marija.

Visas pasakojimas apie Monikos Marijos karantiną – LNK televizijos laidoje KK2, šį ketvirtadienio vakarą, 19.30 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)